EN (FRE)DAGENS

fredag, oktober 16, 2015 0 6

 

 

 

Casual Friday!

Fläckarna är på, på både topp & tå..

Kappan är en skön historia i ull från H&M, lite 80-stuk med halv-”puffiga” ärmar sådär. Älskar den, känns som en mjuk morgonrock, och är ett riktigt kap prismässigt.

(Finns här)

 

 

 

Mössa Stylesnob (från Boozt men slutsåld)

Tröja Lindex, här

Byxor H&M

Skor Blankens, här

 

 

 

Fredag!

 

 

Äntligen helg och här laddar vi för fredagsmyset, ska mysa lite extra med mina små godingar nu när jag ska ta tåget tidigt imorgon bitti ner till Malmö. Jag avskyr verkligen att vara borta från min familj, aldrig något jag längtar efter, MEN jag längtar efter roligheter emellanåt!

Ska bli så kul att få babbla, bubbla och mingla med en massa härliga människor.

Hoppas jag ska orka bara, känner mig fortfarande inte helt hundra.. vilket jag tycker man kan se rätt så tydligt på mig. Men men, får piska mig lite i fejset så jag blir lite rosig och go haha. Ska försöka slumra lite på tåget på vägen ner, trycka i mig vitaminer och bra mat, så ska det nog gå vägen.

 

 

Nu önskar jag er alla en riktigt go fredagskväll och glöm nu inte att vara med och tävla om presentkortet hos Tinyroom! Klicka på fliken ”tävlingar” i menyn eller här så kommer ni dit.

 

Passar även på att tipsa om att Boozt har en bra kampanj med 40% på skor & stickat, här

Hos Ellos får man 25% på alla skor inklusive varumärken, gäller ett köp med koden 325415 (t.o.m söndag), här

Bubbelroom har 25% på klänningar, här.

 

Kram kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.