15% PÅ HÖSTNYTT!

söndag, augusti 23, 2015 0 5

 

logoNelly fall Nelly fall 2

 

 

Måste tipsa om att Nelly.com har 15% på hela sajten idag, passa på att fynda något av alla snygga höstnyheter de hunnit få in. Ja ni ser ju ovan hur mycket ”vill ha” jag har hittat 😉

Använd koden FALL15 när ni kommer till kassan hos Nelly.com

 

 

God morgon söndag!

 

 

Lite frånvaro på bloggen här igår, skönt att ta en paus från datorn ibland. Dessutom var jag lite hang over.. Var på kräftskiva hos fina grannar i fredags, ett helt gäng med härliga grannar var vi, och hade sååå kul!! Det hördes nog i hela området..

Vansinnigt goda kräftor (havs såklart 😉 ), krabba, räkor, blåmusslor kokta i vitt vin, vitlök och persilja, världens godaste kräftsoppa, aioli mm mm.. Martin, vår käre granne är kock och den där soppan var galet god!

Vi babblade, skrattade, sjöng, och t.o.m dansade.. typ lambada tror jag, HAHAHAHA!!! Fy fan vad pinsamt när man liksom går igenom kvällen så här dagarna efter.. men det får man bjuda på 😉

Väldigt trevlig kväll hade vi iallafall, så tacksam för att ha så fina grannar. Så roligt för barnen med, de hade mysigt tillsammans med film, lek och bus. Trots att det skiljer 10 år mellan den yngsta och det äldsta i gänget så har de roligt och mysigt tillsammans, de fantastiska kidsen.

 

Nu ska vi fånga dagen här, ännu en dag med strålande sooool!

 

 

Önskar er en härlig söndag, kram!

 

 

Ps. i kväll blir det tävling igen, kika in då.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.