SVENSKT TENN -LOOK ALIKE

lördag, juli 25, 2015 7 6

 

 

Ny liten kruka in da house, en söt rosa sak med fat i mässing från Blomsterlandet.

Jag tycker som många andra att lerkrukorna från Svenskt Tenn med mässingfat till är så himla fina och denna budgetvariant på kruka påminner om den tycker jag, inte minst i färgen. Det är den ”vita” hos Tennet som ser lite rosa ut. Den i strl M går loss på 480:- och fatet 220:-, min kombination gick på 79:- plus 49:- (hör inte ihop egentligen) vilket jag tycker är ett roligare pris 🙂

 

 

 

 

Så ett litet lyx eller budget-inlägg från mig idag.

Jag gillar ju ”originalet” väldigt mycket med, så en sån kanske får flytta in och hålla den billiga kompisen sällskap så småningom, får se..

 

 

Holá!

 

 

Jisses vilken seeeg dag, denna lördag känns som söndag tycker jag, grått grått grått och regnigt som det är. Och jag som är lite smått hang-over efter gårdagen härliga kväll med tjejerna.

Nope, inga bilder på oss från igår, ibland får man man vara lite privat även om det kanske vore kul att visa här på bloggen. Ni förstår säkert.

Hur som helst så hade vi en riktigt go kväll med supergod mat (jag åt Kummel med musselsås och smarriga tillbehör, och världens godaste marrängswiss till efterrätt, med ”hemmagjord” choklasmaräng, vaniljglass, grädde, massvis med blåbär och härlig kolasås. Sjukt gott!)

Finns nog inga jag skrattar så hysteriskt mycket med (och åt haha) som de här tjejerna, jag är övertygad om att vi förlängde livet med flera år igår haha (och vi kan ha stört en och annan restauranggäst, ops).

Vad jag hade på mig kan jag visa en annan dag, för den jumpsuiten vill jag tipsa om. Som att glida runt i pyjamas, och ändå vara lite piffig. Precis som jag gillar, bekvääämt;)

 

 

Nu mina vänner, får ni ha en fin lördagskväll, jag och min köss ska sjunka ner djupt i soffan med en film och kramas.

Vad hittar ni på?

 

Kramis

6
7 Comments
 • Therese
  juli 25, 2015

  Jaruu, jag som inte ens drack känner mig nästan smått bakfull idag.. Men har hunnit med lite av varje idag ändå (shopping, träffat lite familj i stan, jobbat i huset) nya ska vi pallra oss ner till klova för att äta sen blir det tv och soffa hos S & P någon timma! Håller med dig om att skratta hysteriskt, men fasiken så skönt det är! Tjo hej! Puss å kram

  • Catta
   juli 26, 2015

   Så mysigt att få hänga med dig, längtar så mycket efter att få träffa den lilla där inne 🙂
   Finns inget skönare än en kväll fylld av skratt, love it!
   Puss

 • Linda
  juli 25, 2015

  Beautiful!!! 🙂

 • Susanne
  juli 26, 2015

  Hej fina du?

  Finna bara ett ord..WOW!!!
  Såå snygg??

  Önskar dig en fin dag
  Kraam

  • Catta
   juli 26, 2015

   Hej going!
   Visst är den, och billig 🙂
   Kramis

 • VÄLKOMMEN HEM!
  juli 27, 2015

  Alltså… du kan DU!
  PUSS!
  Hade ju så gärna velat träffa dig i sommar! Vi får ta tag i det där…! JU!
  Puss!

 • Jenny
  juli 30, 2015

  Men så fint, blev helt kär i denna kruka eller hela kitet vill säga 🙂
  Synd jag inte har den butiken här i stan, då hade jag åkt dit och köpt snarast. Tack för fin inspiration.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.