NYBÄDDAT

måndag, juli 27, 2015 3 11

 

 

 

 

God förmiddag!

 

 

Ännu en dag med tråkigt väder, men men, man får ju gjort en del inne iaf.

Har tvättat och bäddat rent, med mina favoritlakan i linne från H&M. Har använt de så mycket så snart är det väl inget kvar av dem.. Nä då, grym kvalitet faktiskt och skönaste man kan sova i tycker jag, verkligen ett tips!

 

 

 

 

Sovrummet väntar fortfarande på att få sig en liten makeover (som jag tjatat om detta), står färgburkar under sängen, sedan rätt lång tid tillbaka haha. Men det är så mycket jag vill greja med, idag har jag tex målat rundstavar som ska bli gardinstänger till pergolan där ute. Ja ni ser, många bollar i luften på mig, typ jämt..

Hur som, det ska bli grått på väggarna här (som hos så många andra nu för tiden), sängbordet ska bytas mot egendesignade i stål och marmor och nya sänglampor ska på plats.

Kanske blir ett höstprojekt istället..

 

Har fått massvis med frågor på mail osv ang. både sänggavel, blå skåpet och annat jag gjort själv, och jag lovar att det kommer mer detaljerade inlägg om detta. Just det, pergolan vill en del att jag visar mer av med, det kommer oxå. Sorry att jag är kass på att svara på sånt ibland, men jag har lite fullt upp emellanåt och då glöms det av..

Hoppas ni har överseende med detta, och är det något ni absolut måste veta precis nu typ, så maila igen, eller skriv en kommentar. Ni får gärna ligga på.

 

 

Nä nu får jag sätta fart, vi ska nämligen ta oss ut till Knippla här i skärgården och hälsa på fina vänner.

Önskar er en underbar dag!

 

Kram

11
3 Comments
 • Suss
  juli 28, 2015

  Så fint i ert sovrum, snygga sängkläder och sänggaveln är superfin. Kram Suss

 • Home of Milla
  juli 28, 2015

  Jag är också så förtjust i HM:s linnepåslakan. Har två uppsättningar i både vitt och grått samt ett gäng kuddar. Tack för en inspirerande blogg!

  Kram Milla

 • Empan
  augusti 3, 2015

  Hej, din sänggavel är väldigt fin. Kan du inte posta en liten instruktion om hur du gjorde den? Eller iaf berätta hur hög den är ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.