HORTUS MÄSSING

fredag, juli 10, 2015 6 6

 

 

 

Ny ”bubblig” kruka in da house.

Jag har länge trånat efter denna Hortus i mässing från Svenskt Tenn men nu kunde jag inte hålla mig längre, och den passade finfint på blå skåpet. Svängde förbi Blomsterlandet igår, hade tänkt mig något vackert grönt som typ Ginkgo Biloba i den, men blev en blommig hösthortensia istället för de hade ingen Ginkgo.

Min vän Annica har en stor fin Ginkgo och de är så härliga.

 

 

 

 

 

Hej fredag!

 

 

Ytterligare några som går på semester efter idag kanske?

Vi har faktiskt sol och vackert väder idag, efter några tråkiga kalla blåsiga och regniga dagar, sååå välkommet!

 

Igår tog jag bilen in till stan alldeles själv för första gången sedan jag fick körkort, var bara tvungen att känna på känslan att glida in i ett knökfullt sommar-Göteborg, för att se om jag pallar liksom 😉

Gick hur bra som helst, men pjuh sån trafik det var, helt galet. Men jag lyckades hitta en parkering vid Heden där jag hoppade ur och drog ett snabbt shoppingvarv kring Kungsgatan.

Fyndade lite på rea till barnen, och till mig själv faktiskt..

 

 

 

 

Världens bästa skofynd tror jag, ni ska få se, men de kommer användas först till hösten.

 

 

Nu ska vi ut och fånga dagen här mina vänner!

Kram kram

 

6
6 Comments
 • Hem & Trevligheter
  juli 10, 2015

  Snygg kruka.

  Jaaaaa, nu har jag semester!!!! Så skönt med fyra veckors ledighet. Jag håller tummarna för att vädret blir lite bättre. Men ikväll blir det bio och det passar ju bra när det är lite kallare och regnigt.

  Kram Linda

  • Catta
   juli 11, 2015

   Weeeee vad underbart!!
   Kram

 • home2tiny
  juli 11, 2015

  Den är bara sååå snygg den krukan, själv är jag toknöjd med min kruka från Svenskt Tenn som jag köpte hos Tinna sist jag var i Götet, funderar faktiskt på fler….. Japp nu har vi 5 veckor semme här och det ska bli så galet skönt. Kanske det blir en tur till Hönö också. Kramisar Tina

  • Catta
   juli 11, 2015

   Ja en riktig karamell tycker jag, Tennet har mycket vackra ting! Skulle vilja ha ett helt gäng av lerkrukorna, men de kostar en slant så man får kanske samla en då och då.. 😉

   Hoppas vi ses på Hönö!
   Kramis finis!

 • Frida Svensson
  juli 11, 2015

  den krukan är även på min önskelista! så himla himla fin!

 • Ulrica
  juli 12, 2015

  Oh, den är så himla fin!!
  Jag väntar på att någon inredningsbloggerska ska ledsna på sin vas Stubben från Svenskt Tenn så jag kan få fynda den i andra-hand :)… för den har jag suktat efter LÄNGE!!

  Det blev verkligen superfint med de härliga blommorna i där på skåpet 🙂
  Kram Ulrica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.