MÅLA MÅLA MÅLA

tisdag, juni 30, 2015 2 5

 

 

Hallå i sommar-Sverige!

Vilket underbart väder vi fick till Götet idag, och det ska hålla i sig har jag hört, jippi!!

Två jobbdagar kvar nu, imorgon och på fredag, sen äääntligen semester. Som jag längtar. Känns som jag ska stupa snart, behöver verkligen vara ledig lite längre, vara med familj och vänner.

 

 

Ikväll är jag ensam, sambon jobbar och jag har precis lagt barnen. Har tänkt att jag ska roa mig med att dra på ett lager färg på nya skåpet som jag håller på och fixar med, färgen som jag planerat måla med från början..

Hade bestämt mig för mörkt blått, men så kom jag hem med en annan blå, en ljusare gråblå..? Jag och mina svängningar alltså haha.

Blev inte bra alls, så igår efter jag hade klarat körkortet cyklade jag förbi färgaffären på vägen hem och köpte mig en halvliter med den mörka istället. Kommer bli snyggt tror jag, vänta ett par dagar så ska ni få se 🙂

 

 

 

 

Här ser ni en fjärdedel av skåpet ungefär, det är två dubbelskåp som jag satt ihop till ett, för att det ska bli sådär långt som jag vill ha det mot en viss vägg. Benen är ett par billiga från Ikea som jag sprayat med mässingsfärg, de skall få sig en omgång till.

 

 

Nu får jag sätta igång här, hoppas ni har en fin kväll!

Kram

 

 

(Tack för grattishälsningar till körkortet, gulliga ni!)

5
2 Comments
  • Suss
    juni 30, 2015

    Spännande med målarprojekt, blir kul att se hela skåpet. Kram Suss

  • Beth
    december 21, 2016

    ~Could you kindly let me know what colour & paint brand you used? Thanks!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.