INNEVÄDER

onsdag, juni 17, 2015 2 5

 

 

 

Lite att bläddra i & repris av Hollywoodfruar.. får funka en regnig onsdag som denna.

Helt seriöst, det var 10 grader, regn och mulet när jag cyklade till jobbet i morse, hade behövt vantar och mössa kan jag tala om för jag höll på att frysa häcken av mig!

Inte ok 17 juni.

 

 

 

Inspireras av snygga outfits.

 

 

 

Tur att vi har en 4-dagars ledigt nu, för gud vad trött jag är.

(Fast lite midsommarfirande ska klämmas in, det har jag sparat ork till 😉 )

Idag har jag jobbat till 15, och sedan en dubbel körlektion på det. Två timmar med intensiv bilkörning i ösregn, mycket stadstrafik och sedan en himla massa på och avfarter på motorväg, helt slut nu. Galet mycket trafik var det..

Minns ni som har körkort hur det var för er? Visst tar det på krafterna att fokusera såpass länge? Man vill ju vara duktig med.

 

Känner att det blir så mycket med att hinna med körkortet emellan familjeliv, jobb och allt annat som mitt liv innehåller, längtar ihjäl mig tills jag har det där kortet i handen.. Så de där tunga stenarna (av tidspress/brist) från axlarna kan trilla av.

Både teoriprov & uppkörning är inbokat nu, pirrigt, jobbigt och kul på samma gång. Jag är redo säger min körlärare, det är ju trots allt han som har bokat åt mig. Hoppas bara de där jäkla nerverna håller sig i styr när det väl är dags, för köra bil, det kan jag.

 

 

Hoppas ni har en fin lill-lördag fina ni, nu ska jag sjunka ner mellan barnen och kolla färdigt på ”A Bugs Life” med dem.

Kram

5
2 Comments
 • Fru Vardag
  juni 18, 2015

  Hej Catta! Visst är det tråkigt med vädret! Det bara öser ner här. Brukar det inte alltid vara så runt midsommar! Vi får njuta av ledigheten istället;). Du, inte alls tokigt med semester i sep med hela familjen. Låter underbart! Önskar dig en riktigt mysig midsommar med dina nära och kära. Kram Gabriela

 • ekenäsliv
  juni 18, 2015

  Heeej vännen!
  Vill bara önska dig en riktigt fin midsommar <3

  He he… nä jag minns inte för jag tog ju körkort när jag var arton o det är en stund sedan;-) Nu går det liksom bara på rutin. Det kommer det göra för dig med snart:))

  Ha nu en riktigt fin midsommarhelg!
  Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.