BARELY ALIVE..

söndag, juni 28, 2015 2 4

unnamed (2)

unnamed (7)

 

 

Hej från lilla mig!

Ojojoj, här snackar vi betongkeps idag, jösses, jag tål INGENTING längre. Alkohol alltså.

Hade så himla supermysigt med Sophia igår, god mat, öl och vin, en ljummen kväll på stan.

Vi började kvällen på Barabicu, där tog ett par förrätter. Jag år crabtacos som var så himla bra, Sophia råbiff, och så delade vi på några friterade ostron. Rekommenderas verkligen detta ställe, sjukt bra mat.

 

Sen gick vi vidare och tog varmrätten på Taverna Averna på Tredje Långgatan, varsin Risotto med rödbeta, portabello och tryffel, den var supergod men såg mest ut som en olycka tyvärr. Ingen snygg rätt och något för lös, gillar när risotton är såpass fas att man kan forma den som en kulle typ.. Men som sagt, väldigt god var den och det är väl ändå viktigast.

 

 

Nu ska jag fortsätta pigga på mig här, och ladda inför en sista jobbvecka innan semestern, längtar!!

Hoppas ni haft en fin helg, kram.

4
2 Comments
 • roomofkarma
  juni 28, 2015

  Vilka bra tips på restauranger du ger:) Älskar att äta ute på mysiga ställen. Eftersom vi bor utanför Göteborg så är det värt att skriva upp! Maten ser super god ut!!

  Det är samma här. Jag var ute i fredags och sedan gick jag vidare och något glas på ett annat ställe. Låg nästan hela lördagen och sov föra sedan förflytta mig till solstolen där jag vilade vidare:) Men det är smällar man får ta när man har roligt haha.

  Kram Carola

 • Ulrica
  juni 28, 2015

  Ouch, betongkeps är inte skoj :/. Jag hoppas att du vaknat till liv nu och kommer på banan :). Jag har haft en skön helg, lite för tråkigt när sambon jobbar men jag klarar mig!

  Kram Ulrica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.