IPHONE 6 & NYA MAMA

måndag, juni 8, 2015 2 3

 

 

 

Vad jag ska göra när barnen somnat:

Installera min nya fån, äntligen ska jag få använda en piggare telefon och framförallt en med med mer minne, ogillar skarpt att behöva radera en gammal bild så fort jag ska ta en ny, pga av att det inte finns tillräckligt med utrymme.. Någon som känner igen sig?

Sen damp nya MAMA ner i brevlådan här under dagen och det är en av mina absoluta favvistidningar! Oxå den enda jag prenumererar på. Eller nja förresten, köpte en deal (på Let´s Deal) med 6 nummer av Sköna Hem + fin gåva (för typ tot 129:-), som förväntas komma första numret av här snart.

 

 

Hej måndag & ny vecka!

 

 

Mår ni bra?

Jag mår prima och har en kort jobbvecka att se fram emot, imorgon har jag tagit ledigt för att följa med barnen och hela Förskolan till Sillvik för en dagsutflykt, med korvgrillning, fika, och kanske.. årets första dopp!!

Eller så tossig kanske jag inte ska vara inför en hög med andra föräldrar.. 😉

 

Min lediga torsdag har jag bytt mot fredag då det är studiedag på förskolan, så vi förlänger helgen lite, skönt!

 

 

Nu ska jag fixa färdigt maten här till mina små, kram på er!

3
2 Comments
 • Suss
  juni 8, 2015

  Jodå det där med telefonen känner jag igen… Jag ska byta till mannens gamla (för det är mycket mer minnen på den) men så jobbigt att flytta över kontakter m m så det har inte blivit av. Men alltid roligt med nytt 🙂 Kram Suss

 • Sofi Sjökvist
  juni 9, 2015

  Hej Catta!

  Hihi visst känner jag igen mig!
  Jag hade till slut så lite minne att det inte hjälpte att jag raderade bilder;)
  Har också en IPhone 6 och ör så nöjd med den. Blur ju en och annan bild på lilleman nu för tiden:)
  Så skönt med en kortvecka! Kul att följa med på utflykten med. Det uppskattas säkert jättemycket av barnen.

  Önskar dig en fin dag!

  Kram Sofi

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.