GOTT, ENKELT & NYTTIGT

onsdag, maj 20, 2015 8 3

 

 

Naturell yoghurt, blåbär, valnötter & lite ringlad honung. Så. Himla. Gott.

Min energinivå har verkligen varit låg den senaste tiden och då kan man ju försöka ge kroppen bättre bränsle än.. socker.

Jag är en riktig godisråtta & tror jag får energi av det där vita knarket. Och det får jag ju, en kort stund. Sen är det de djupaste dalarna man kan tänka sig som kommer, inte så hållbart.

Jag med min mage ska inte äta något socker alls egentligen, så nu gör jag ett försök till ett bättre och mer energifyllt liv!

Jag äter förvisso väldigt bra mat oftast, vällagat och hemlagat, och med mycket grönsaker. Men däremellan kommer slarvet.

Är ni likadana?

 

 

 

 

Så, nu blir det mer av nyttigheter, tror ni jag klarar att hålla mig?

 

 

Hej mitt i veckan!

 

 

Hittills har veckan gått i rasande fart, hinner inte med riktigt. Idag har jag iallafall fått klippt mig, för första gången sedan i.. oktober förra året! Haha, kan ni fatta riset?

Ok, Josef har kapat en och annan centimeter då och då, när jag inte stått ut med de spretiga torra topparna. Men nu har jag fått kapat en rejäl bit på kanske 10-15 centimeter, och det är så skönt!!

Jag älskar visserligen att ha långt hår, men jag är tyvärr alldeles för lat för att ta hand om det & vårda barret som man bör.

Och att det ska vara så svårt att komma iväg till frisören mer regelbundet, det fattar jag inte..

 

Imorgon är vi lediga jag och barnen, som vanligt på torsdagar, och det ska bli så skönt!

Simskoleavslutning för V står på schemat, annars inget inbokat.

 

 

Hoppas ni mår bra vänner, och har en mysig kväll!

Kram

3

8 Comments
 • Emma
  maj 20, 2015

  Stackars magen! Har du aldrig provat dricka aloe vera? Läker ju invändigt sim utvändigt. Blev av med magkatarr med hjälp av de ialla fall.
  Krya på magen och tack för all fin inspiration!
  Kram Emma

  • Catta
   maj 21, 2015

   Hej snygging!
   Jo faktiskt så testade jag det under mina tidigare sjukdomsår, var super dålig då så jag minns inte hur pass det hjälpte, men kanske värt att testa igen 🙂

   Kan tänka mig att det är super mot magkatarr!

   Kram

   • Emma
    maj 26, 2015

    Ja det är lent och gott i maggen

    Säg till om du behöver LR har 3 bra att välja på i så fall.

    Kram

 • Ekenäsliv
  maj 20, 2015

  Heeej vännen!
  Försöker med hålla undan sockret.. När det kommer till godis så är choklad min stora svaghet. Så jag försöker äta mörk choklad och inte typ japp o sånt (som ju med är löjligt gott och jag kan fullkomligen trycka i mig en på nån minut ;-))
  Märker med att om jag plockar bort på mycket laktos o gluten jag kan så är magen lugnare.
  O jag har med hört att Aloe Vera ska vara riktigt bra för magen.
  Va rädd om dig!
  Kram anna

  • Catta
   maj 21, 2015

   Visst blir magen lugnare om man utesluter laktos och gluten, och nu hoppas jag bara att jag kan hålla mig från det, och socker.. Ge oss styrka att stå emot haha!

   Kram

 • Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.
  maj 20, 2015

  Jag är en riktig godisråtta! Min största last i livet 🙂 Försöker i perioder hålla mig ifrån det och låta kroppen vila från sockret, men faller dessvärre ofta tillbaka i sockerfällan. Tänker dock att jag äter väldigt bra för övrigt. Och någon last i livet kanske man ändå får ha…. 🙂

  Hoppas du har en skön kväll!

  • Catta
   maj 21, 2015

   Samma här, en riktig sockerknarkare, men nu får det vara slut med det för min del. Blir sjukare och sjukare.. Har några diagnoser.
   Får försöka ha nötter och bär som last istället 😉

   Kram

 • Frida Svensson
  maj 21, 2015

  jag ser inte alls det som slarv. jag ser det som balans, ta del av hela livet och vara snäll mot både kropp, knopp och själ. Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.