A GREAT DAY

torsdag, maj 14, 2015 3 8

 

 

Tjohooo, vilket väder Kristi flygare bjuder på, som det var välkommet!

Eftersom mannen jobbar och jag hade lite att uträtta så tog jag barnen med mig på bussen och mötte upp svärmor i stan. En eftermiddag/kväll med shopping, donken & playtime i vackra Trädgårdsföreningen, great!

(Tack söta Maria för att du beställde en bra dag till mig idag, när gårdagen var så kass, du håller vad du lovar du 😉 )

På mig hittar man en knut på huvudet som vanligt, denna gång pga av dagens tidigare sysselsättning som bestod av altan-utbyggnad på framsidan, då måste man vara praktisk. Hann inte fixa till frippan innan avfärd mot stan, skvalpade av mig lite svett i handfatet bara 😉

Fräscha jag haha!

 

 

 

 

Smile kids! Hahaha, inte så happy chappy här inte.

Tänkte svärmor skulle knäppa en fin bild på mig och barnen ihop, men barnen hade ju bara lekplatsen i sikte så de upplevde det nog mest som en plågsam paus. Och söta svärmor, som tror att hon knäppt en hel hög med bilder (då vi fortfarande såg glada ut alla tre), har i själva verket bara tryckt ner knappen halvvägs.. Ställt in zoomen lite fram och tillbaks, utan att lyckas bränna av mer än två.. Så himla charmigt oteknisk 😉

 

 

 

 

Barnen var så trötta på bussen hem så Inez slocknade och Valentin var nära han med, gullungarna. Nu sover de, nöjda och glada. Jag är inte heller den piggaste, mest pga förmiddagens fyspass på framsidan. Fick iofs hjälp av världens gulligaste granne idag, som hämtade en till skruvdragare och skruvade trall för glatta livet. Vilken pärla alltså.

Hon blev sugen själv på att bygga ut, så jag antar att en gentjänst är att vänta från min sida 😉

 

 

 

 

Ni då, hur har ni haft det?

Lika vackert väder som vi västkustbor hoppas jag 🙂

 

 

Nu ska jag ta mig en skål med glass här i soffan, kram!

8
3 Comments
 • Rebecca
  maj 15, 2015

  Du är precis lika snygg som alltid Catta! Och vilken underbar altan ni får; du är så kreativ och händig. Om allt går som planerat så kommer vi att gjuta vår någon gång i juni. Sen får vi ta trädgården lite pö om pö. Den är ju så stoor och vildvuxen.
  Kram och ha en fin dag!
  /Rebecca

  • Catta
   maj 16, 2015

   Tack snälla söta Rebecca, vad du är go. Heja er, ni har ju lite mer yta att jobba med än oss om man säger så, lycka till, ska bli spännande att följa!

   Kram

 • Maria
  maj 15, 2015

  At your service, madam! : )

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.