GÅRDAGENS LILLA KALAS

söndag, februari 8, 2015 6 2

SAMSUNG CSC

 

Minikalas med köpefika igår med söta grannarna.

Vi bestämde oss för att Inez får vänta lite till med riktigt barnkalas, tills nästa år kanske. Räckte gott med att Lisa var här med hennes Nellie & Jack, Inez var överlycklig. Dessutom blir det ju släktkalas med kusinerna och så nästa helg.

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Inez bestämde sig i sista stund för att inte alls vara kalasfin, inte borsta håret och ingen klänning.. kul.

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Många fina presenter till liten, och lilla espressobryggaren är ju bara så himla gullig, eller hur! Älskar leksaker i trä.

 

Nu ska vi ut i solen på lekplatsen, SÅ fint väder!

Kram & tack för fina grattishälsningar till lilla loppan 🙂

Catta

2
6 Comments
 • Hem & Trevligheter
  februari 8, 2015

  Vad många fina presenter hon fick. Och Ingrid älskar jag. Nu är ju Nellie för stor för dem, tyvärr, men de var favvisar när hon var i Inez ålder.

  Måste säga att det är kul att se hur du har gått framåt i ditt fotande sedan jag började följa dig. Dina bilder är så fina. Jag ser själv med förskräckelse på en del av bilderna jag har i tidiga inlägg där jag har fotat med blixt i mörkret. Hua!!!! Men jag har massor kvar att lära. 🙂

  Kram Linda

  • Catta
   februari 8, 2015

   Ingrid är super! Så himla gulliga böcker så det är inte klokt, en stor favorit här med 🙂
   Tack snälla söta du, vad roligt att höra! Ser själv viss skillnad såklart, minns precis som du från mina bloggtiders begynnelse haha 😉 Oh my..

   Jag anser fortfarande att jag inte kan ett skit om fotografering, men jag tycker det är så kul så jag gör mitt bästa 🙂

   Kram!

 • Renoveringshuset
  februari 8, 2015

  ÄNTLIGEN har jag läst ikapp i din blogg.. Har inte haft möjlighet på 2 veckor! 😉
  Grattis till Inez på 3-årsdagen!! Min lilla fyller 1 år om några veckor.. kan inte heller fatta vart det året tagit vägen…?! Sen fyller min stora 6 år nästa månad, och då är det dags även för honom att ha sitt första kalas! Fast det vet han inte om än… 😉 Dock kan vi inte bjuda hela dagis (36 barn!!!) så han får välja ut några.. känns taskigt, men så får det bli ibland.

  • Catta
   februari 8, 2015

   Välkommen tillbaks då 😉
   Tack! Och ja du, det går undan alltså, både roligt, och lite panikartat.. 😉
   Inte taskigt alls, det vore galet att bjuda alla enligt min mening, och skulle alla göra det hade det ju inte varit annat än att gå på kalas hela året.. Blir för mycket för de små med så mycket stim med, Jag brukar tänka enligt BVC´s rekommendationer, lika många kompisar som år man fyller ungefär. Så om man fyller 5 så blir det lagom att bjuda fem kompisar. Kanske inte alltid så lätt att hålla sig till, men vettigt tror jag personligen 🙂

   Ha det gott och lycka till med kalasandet!
   Kram

 • Ekenäsliv
  februari 8, 2015

  Å STORT GRATTIS till lilla smulan <3
  En bestämd liten ung dam tror jag allt *fniss*
  Så himla söt!!
  Ha en fin em och kväll!
  Kram Anna

  • Catta
   februari 8, 2015

   Hrmm, något bestämd ja.. 😉 Men gooooo!!
   Tack detsamma, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.