Än blommar det

måndag, september 15, 2014 5 0

  

Våra rabatter är inte mycket att skryta om, än.. jag jobbar på det 😉
Men lite fint finns det allt.

   

God kväll.


Hoppas ni har det bra 🙂
Själv är jag helt slut efter en intensiv helg ensam med barnen, de har utmanat mig rejält 😉

 

Sen var det ju valvaka, och gud alltså..
Höll mig vaken till 23.45 men sen pallade jag inte mer.

  

Kram 

  

0
5 Comments
 • Ekenäsliv
  september 15, 2014

  Å, här har vi en modig ros som blommar än iaf.. vår trädgård behöver verkligen ett rejält lass med kärlek.
  Den har fått stå undan då vi har renoverat så mycket på huset. Men dränering och byggställningar sätter sina spår… Önskar man hade både allt tid i världen och massor av medel för att få ordning där. Men som alltid, en sak i taget;-)

  Du, jag gick o la mig. Kände mig så bestört att jag drog täcket över huvudet. En mardröm.
  Va rädd om dig!
  Kram Anna

  • Catarina Alexandersson
   september 15, 2014

   Inte lätt med den tiden, varken sin egen eller trädgårdens 😉 Jag menar att den behöver ju ofta lååång tid på sig att växa och bli fin 🙂

   Ja herregud.. vad ska man säga, de där 13 procenten..

   Tack detsamma fina du,
   kram

 • Kristin/onlyfemale.se
  september 16, 2014

  Jag sa precis i helgen till maken att nästa år måste vi försökts få till en rabatt, det är ju så fint. De senaste 3 åren som vi har bott i hus har vi fortfarande bara blommor i krukor…en stor och fin rosenbuske vore ju en dröm.

  Ja du, valet var verkligen skrämmande…13%, läskigt!

  Kram

 • ulrica
  september 16, 2014

  Vilka ljuvliga bilder!!
  Hos mig finns inga rabatter alls, bara grus och sten och trä. Till nästa sommar kommer jag att njuta av att ha vackra buskar och blommor i stora krukor istället. Jag har anti-gröna fingrar så rensa rabatter och hålla dem attraktiva är tyvärr inget för mig.

  KRAM Ulrica

 • Linda
  september 16, 2014

  Vackra bilder! Jag är jättedålig på att påta i trädgården men nästa år, då jädrar!

  Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.