Att visa ett par jeans

söndag, april 13, 2014 11 0

  

 

Jeans H&M, skärp gammalt från H&M, skinnjacka gammal från NK märke Oasis, grön väst gammal från Gina Tricot, klocka gammal från Triwa.  

   

Jag sa ju det, att jag skulle visa de där jeansen från H&M, så jag gör väl det.

 

Jag vill verkligen tipsa om dessa ursköna ursnygga denimplagg, för de är de skönaste jag nånsin haft på mig, som tights ungefär 🙂

 

Denna modell heter ”superlow superskinny”, men det betyder inte att man måste vara en ben-get som jag för att kunna bära dem. Nej, de finns givetvis i en massa större storlekar.

 

Det braiga (tycker jag då) det är folk som jag, med onda ärr från jobbiga snitt plus tarm -och andra magsjukdomar, kan gå med jeans utan att dö efter ett par timmar. De sitter inte åt alls över magen så som alla andra jeans jag har, eller har testat, vilken befrielse!
Det har ju givetvis en hel del med kroppsform att göra med, jag är en av den typ att byxor som passar över lår och rumpa är liiite för trånga att knäppa, och en större storlek som passar i midjan blir bara påsig och ful kring just lår och rumpa.

   

Jag tänkte jag skulle visa lite mer från shoppingdagen, men får se om/när tillfälle ges för posering 😉

    

Skön söndag på er!

    

Kram

0
11 Comments
 • Hemma på Sjuan
  april 13, 2014

  Snygga jeans! Men tror dock att såna jeans skulle passa mina ben även om de är i större storlek…
  Gillar hela oufiten, superfint! Kram o fin söndag till sig, Suss

  • Catarina Alexandersson
   april 13, 2014

   Tack! Ja, prova, tror många skulle vara snygga i dem 🙂 Sen har ju H&M andra modeller med, som inte är så där superlåga, om man skulle önska. Dessa är ju så man nästan visar både myntinkast och fjas haha 😉
   Kram

 • Anonymous
  april 13, 2014

  Vad snyggt det var med västen över skinnjackan! Bra tips! /annie

 • Anonymous
  april 13, 2014

  Så snygga jeans och outfiten du visar:)! Snyggt m västen till! Blir nog att pröva dessa jeans nästa gång man e ti hm! Fin dag till dej:)! Kram jecka

 • cathrine
  april 13, 2014

  Hej!
  Hej!
  Jättesnygga jeans! Fyndade själv på HM igår, där finns mycket som skapar ha-begär just nu!
  Undrar vad du valde för storlek på din laxrosa kappa från Zara? Fanns bara L kvar i butiken men fortfarande mindre stl i webbutiken! Den är ju så underbar! Din blogg har jag precis hittat och den är supertrevlig tycker jag!

  Kram Cathrine

  • Catarina Alexandersson
   april 14, 2014

   Hej, tack! Ja det finns otroligt mycket fint nu =)
   Jag har minsta storlek på kappan, xs tror jag, eller om det är 34. Det är min normala storlek och jag tycker man ska ta sin ”riktiga” storlek för den är normal-stor i storlek enligt min uppfattning.

   Tusen tack för snälla ord och välkommen tillbaka!
   Kram Catta

 • Home2tiny
  april 13, 2014

  Hej du vackra, gissa vem som var på Hönö igår??? Så fort vi kom dit började jag spana efter dig, man vet ju aldrig plötsligt händer det, hade ju varit så kul att få träffas IRL. Supersnygga jeans på fina dig, man blir så glad när man hittar en modell som sitter perfekt på för sin kroppstyp. Ha en skön söndag. Kramisar Tina

 • Linda
  april 13, 2014

  Vad skönt att du har hittat ett par jeans som du trivs med. Köp på dig några stycken så att du har ett förråd. Det har jag gjort av ett par svarta byxor jag köpte på rea för några månader sedan. 🙂

  Har du kollat upp något mer gällande lägenheten? För visst var det en lägenhet?

  Kram på dig snygging!
  /Linda

 • Helenas enkla vardag
  april 13, 2014

  Dom satt verkligen snyggt på dig. Kan bara säga att nuförtiden kan jag inte ha låga jeans. Skulle behöva riktigt höga jeans som kan dölja magen. Jag vet inte om du svarat vart dina leobraller är ifrån.
  Kram Helena

 • Postadress Torslanda
  april 13, 2014

  Snyggo!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.