På brickbordet

lördag, februari 15, 2014 3 0

 

Liten stake H&M, växt IKEA, ”The fashion book” är gammal som gatan, ”IT” från Bokia, brickbord ILVA.  

 

   

God morgon!Hoppas ni hade en fin Alla Hjärtans igår och blev riktigt bortskämda med kärlek, blommor och presenter =)

 

Denna helg är J ledig, så skönt!
Vi ska nog inte göra något särskilt ändå, bara skrota här hemma och njuta av att vara tillsammans hela familjen 🙂

  

På brickbordet ligger lite läsvänligt som jag ska sätta mig och bläddra i om en stund, hoppas barnen tillåter mig 😉

     

Önskar er en fin lördag & helg!


Kram Catta

  

0
3 Comments
 • Hemma på Sjuan
  februari 15, 2014

  Skönt med ledig dag tillsammans! Här har vi en dag med hemmajobb men just nu tar jag en paus o bara mannen som jobbar 😉
  Fina bilder i förra inlägget, här behöver det komma upp nytt på väggarna…
  Snygga saker på din bricka, kram Suss

 • Linda
  februari 15, 2014

  Vad fint du har gjort det här inne med nya banner med mera. Nice!

  För min del blev det inget bloggevent idag utan det blev jobb istället. Bara några timmar iofs men jag kände att orken liksom inte fanns till för att åka nu när jag inte var inställd på det. Hade ju kunnat stuckit iväg och kommit dit senare. Men, men det går väl fler tåg.

  Kram Linda

 • Annika på Alvsalen
  februari 15, 2014

  Så fin din bloggsida har blivit och det nya fotot på dig är hur bra som helst. Tillåt mig att säga att du är väldigt vacker. Om nu en kvinna får säga till en annan kvinna att hon är vacker, hi hi =)
  Jag och min man var barnvakt åt våra barnbarn i går, super mysigt att få rå om dom. Samtidigt fick vår dotter och hennes man chansen att rå om varandra. Vi har 3 barnbarn, de 2 minsta är tvillingar.
  Kram kram
  Annika på alvsalen.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.