Doftljus från Edblad & bullmys

onsdag, december 11, 2013 4 0

   

Kvällsmys.Ja när sambon jobbar natt gäller det att göra det mysigt för sig, så man inte deppar för mycket.
För fyyy vad jag ogillar de kvällarna och nätterna, tycker riktigt riktigt synd om mig själv.. Ja men hur kul är det liksom.
Tur att jag har bakat lussebullar så jag kan tröstäta, och lite köpekakor på det 😉

    

  

Nytt doftljus har jag med, doften Red currant från Edblad, det luktar så gott!
Fick det i present av min vän Ida 🙂

   

  

Så det blir jag, fatet, koppen och Ebba ikväll. Jag tackar gudarna för att jag har den där svarta hårbollen att gosa med, min lilla gosetjej 🙂

    

Kram på er!

0
4 Comments
 • baraetthem
  december 11, 2013

  Det ser jättemysigt ut och tycker du har kompenserat upp sambons frånvaro så bra det går:) Och att ha en liten fyrbent vän som sällskap är inte fel, mysigare finns ju ibland inte! Här är det också soffan nu, lugnet efter stormen av två kusiner..haha! Och du, jag är så avis på dig som ska till Miami! Förstår du vad häftigt för dig!! Jag var på andra sidan Floridakusten för två år sedan och det är sommar där nu, så skönt för dig! Mycket fint packar du ned också så du ska nog klara dig;)

  Mysig kväll till dig, kramar!

 • Helenas enkla vardag
  december 11, 2013

  Vad mysigt med fyrbentmys. Väldigt fint dofljus och luktar det sedan ljuvligt är det ju extraplus.
  Jag har en fråga hos mig, som du kanske kan ge mig tips på.
  Kram Helena

 • Linda
  december 12, 2013

  Vilket fint doftljus.

  Förstår att det är jobbigt att vara själv på kvällar och nätter. Jag gillar inte alls när J är borta och då händer det kanske två ggr om året. Annars så sitter vi här i soffan ihop kväll in och kväll ut. 🙂
  Så ta du en lussebulle eller två eller tre och krama vovven.

  Pöss på dig!
  /Linda

 • Prinsessorna på Bellevue
  december 12, 2013

  Jamen, hallååååååå! MIAMI!!!! Jag döööör! Ha det så himla underbart och du kommer som vanligt se fantastisk ut i dina ”gamla trasor”… 🙂 Din toka!

  Kramar
  Petronella

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.