Vackra lådor från Bungalow & Lindex fynd

lördag, november 2, 2013 2 0

   

Hej på er!

 

Igår jobbade vi halvdag, så skönt!
Det betydde att jag äntligen hade god tid på mig att fixa ett par ärenden på stan. Bla så fick jag köpt en present till min far som fyllt pensionär och så fick jag hämtat ut en ny ajfån, eftersom min kraschat.

  

Pappas present köpte jag i mysiga butiken Grandma´s på Vallgatan och där stötte jag även på högar med läckra boxar i världens alla storlekar färger och mönster.
fina tycker jag de är och en rosa och grå fick följa med hem.
Färgerna är något starkare i verkligheten, den rosa mer cerise.

   

  

Fick även köpt ett par svarta skinnstövlar på Biancos midseason sale, de visar jag en annan gång 🙂

   

  

Till sist vill jag tipsa om Lindex barnrea, hittade denna orangea söta sak till Inez, den kostade 75:- på rean men under denna lov-vecka har de dessutom 20 extra % på hela barnavdelningen så jag jag inte mer än 60:- för den =)
Den gulgröna köpte jag till mig själv, den är från Matthew Willamsons Lindex-kollektion.

   

Nu blir det storstädning!

   

Fin helg på er =)

Kram kram

   

0
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.