Kvar i det gamla

torsdag, november 14, 2013 7 0

   

På vissa ställen står det still.


Är så trött på denna tavla, vill ha nåt nytt!
Vet inte riktigt vad bara, tips?
Något mer modernt och lite coolt känner jag för, som bryter lite mot den lantliga byrån.
Den tänker jag ha kvar, tror jag..

 

Har en Yoko Ono affisch (Shadow Piece) liggandes, men jag känner att det blir alldeles för vitt med den här.
Ja hittar jag inget får jag väl måla nåt själv, kladda lite 😉

   

Hoppas ni mår bra!

 

Inte direkt bloggtorka här men tidsbrist, och brist på ljus i huset dessutom så jag kan inte ta de bilder jag vill 🙁

 

Sen fick jag ett svar på mina prover igår som gjorde mig lite smådeppig. Har nämligen fått Hypotyreos (brist på skörtelhormon) och måste käka Levaxin, kanske resten av livet t.o.m
Jaja, det kunde varit värre men jag kan känna att det räckte liksom med de sjukdomar jag redan har :/
Får tänka positivt och att medicinen kanske hjälper mot min frossa, trötthet och minnesluckor, som faktiskt är symptom.

 

Ett riktigt måndagsexemplar är vad jag är haha!
Skulle vilja anmäla mig själv till den allmänna reklamationsbyrån 😉

   

Äsch, nu ska jag vara glad, det är ju fredag imorgon!

   

Kram och hej!

    

0
7 Comments
 • Helenas enkla vardag
  november 14, 2013

  Vad tråkigt! Fast samtidigt så kommer du må så mycket bättre med Levaxin, så på det viset är det ju bra att veta vad det beror på. Jag har testats för det massor av gånger, för det är verkligen något jag trott att jag haft, men varje gång blir det nekande svar. Fast det skulle inte förvåna mig om det en vacker dag visar att jag ändå har det.
  Vi kan väl reklamera oss ihop.
  Imorgon kommer Doris hem till oss. Tack för dina fina och peppande ord. Du är så go och rar.
  Kram Helena

 • Pia Gustafsson
  november 14, 2013

  Vilken vacker byrå du har. Svårt med konst men jag tycker absolut att du kan måla en tavla själv i de färger som du gillar bara att prova. Trist med beskedet men du kanske kommer må toppen av medicinen. Kraaam Pia

 • Lantligt i smultronbacken
  november 14, 2013

  Välkommen till klubben om jag nu får säga så. Jag kände lila när jag fick veta i sommar. Har ätit levaxin sen dess och nu äntligen har jag börjat märka skillnad. Inte lika trött, inte fusen jämt, inte lika farligt med minnesluckor, inte lika deppig, mindre oro mm. Nu kan jag säga tack gode gud för levaxinet, verkligen många symptom man har MEN så bra man blir. Kan ta tid att ställa in dosen bara sen kan det ta upp till ett halvt år innan man märker skillnad MEN så värt det. Jag lovar.
  Stå ut, du kommer att må såååå mkt bättre snart och tänk så mkt annat tok det har kunnat vara. Jag försöker se det så

  Kram Teres

 • Frederica
  november 14, 2013

  Å ljusstaken <3
  Den är fin tavlan! Men ibland vill man byta ändå 😉 Tycker absolut du ska kladda lite själv! Och vadå kladda? Den andra tavlan du gjort är as läcker 😉

  Trist att få en sjukdom till 🙁
  Du får tänka att det är bra att du ändå vet det nu så du får hjälp!
  Tack för din omtanke också! <3 Skrev i inlägget efter sen att jag redan sökt hjälp. Men nu finns det nog inget kvar att göra…

  Imorgon väntar Elvins operation. Bäst att sova så jag kan vara pigg och hålla honom i handen…

  Kramar!!

 • Prinsessorna på Bellevue
  november 15, 2013

  Såå trist, men hoppas att Levaxinet hjälper dig så du slipper alla besvär! Tavlan är jättefin! Ibland räcker det bara att byta plats på saker och ting!

  Kraam
  Petronella

 • Mina drömmars hus
  november 15, 2013

  Tråkigt, men skönt att det finns en medicin som förmodligen kommer att hjälpa mot dina symtom.
  Du får plocka fram skapandet och kreativiteten.
  Hoppas din fredagskväll blir toppen
  kram
  AC

 • På Nylund
  november 20, 2013

  Åh, här har du en till som käkar Levaxin. Tycker dock att det fungerar helt okej. Har inte behövt ändra dosen, utan tar samma varje dag och har gjort det något år nu. Det svåra är väl att man har ganska diffusa symptom, men när man har ätit medicinen ett tag, så märker man verkligen skillnad. Jag hade väldigt svårt att komma till ro tidigare och kunde ligga vaken flera timmar på nätterna. Det måste har berott på mina sköldvärden, för sömnbesvären är ett minne blott. 😉

  Hoppas att du snart mår bättre!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.