En liten amaryllis

lördag, november 9, 2013 2 0

   

Godmorgon lördag!


Ska strax ut på hundpromenad och hoppas få med mig lite kvistar till fortsatt Tine K-inspirerat pyssel 🙂

 

Det är bara jag och lillan idag, J jobbar och Valentin är hos farmor.
Lite senare ska jag åka in till stan och möta dem får att gå på kalas hos deras farbror och kusiner, ska bli mysigt.
De bor inte alls långt ifrån oss (kvart med bil) men vi ses inte mer än kanske 3 gånger om året, pga av att båda föräldrarna i den familjen jobbar helg och det gör ju J med.
Det är såååå tråkigt!

 

J jobbar 3 av 5 helger, och just denna är det 13 timmar idag och 13 imorgon. Sen ska jag iväg på måndagen utan att få haft en riktig helg kan man säga. Så sedan jag började jobba ses vi väldigt sällan, och det är oerhört påfrestande ibland. Staffetföräldrar kan man kalla oss, känns ibland som två ensamstående under samma tak.. Fast ibland är han ledig fem dagar i sträck och det är skönt, även om jag oftast jobbar då.

 

Något vidare socialt liv går inte att ha, det är det tråkigaste, vi får säga nej till väldigt mycket. Sen är det oxå så att om han väl är ledig en helg så vill man kanske inte alltid hitta på något, utan bara vara hemma tillsammans.

 

Hur är det med er andra som jobbar om varandra eller tex har en partner som reser mycket i jobbet och är borta mycket?

 

Det här med ett tredje barn ligger inte långt borta i tanken, det har jag alltid önskat och då får jag vara hemma igen, mmm…

    

Ha en fantastisk lördag min vänner!

Kramar


Lite gnällig idag, jag vet..

   

0
2 Comments
 • Postadress Torslanda
  november 9, 2013

  Ja, du, det är en himlans pusslande även om både jag och min man jobbar mån-fredag. Vi går också omlott – det blir inte mkt tillsammans tid med allt som ska hinnas med och fixas under veckor och helg.
  Semester?! Ha en fin lördag!

  • Catarina Alexandersson
   november 9, 2013

   Ja! Semester hela tiden tycker jag, hade varit nåt 😉
   Visst är det tråkigt när man går om varann, vill vara med min man jämt helst. Men som de säger på jobbet, risken är liten att man tröttnar på varann ;D

   Kram på dig vännen och ha en fin lördag du med, trots detta tråkiga regnande..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.