Årets julkort..

onsdag, november 27, 2013 10 0
Nej inte just detta.

   

..blev väl sådär..Har tagit och skickat efter julkort på barnen, det var fullt kaos under tagningen kan jag säga, de var inte alls på humör, men men.
Det behöver inte alltid bli så perfekt, eller hur!

 

Ni får väl se närmare jul hur de blev, folk får ju få dem innan de visas här 😉

 

Ja ni ser ju på bilden ovan hur lätt det var att få med Inez på bild..

   

Nu blir det kvällsmat.

  

Kram & ha en mysig kväll!

    

0
10 Comments
 • baraetthem
  november 27, 2013

  Men den där var ju bara så mysig och fin!! Talade ju tydligt om hur barn är och ni måste ju bara gör något med den:) Julkortsbilder ja, det är ett projekt jag har till helgen, får se hur det går. Kan tänka mig det blir något liknande ditt här ovan;)
  Tack fina du för din kommentar hos mig, så roligt att du vill följa mig! Och vet precis hur det är, jag kikar in här dagligen men kan vara mindre bra på att lämna spår.. Barn, vardag och jobb tar mycket tid och gör en rätt sömnig på kvällen.

  Kramar till dig!

 • Mina drömmars hus
  november 27, 2013

  Jag tycker bilden är oslagbar.
  Allt ska inte vara så tillrättalagt.
  Spännande att se dom ”rätta”
  Kram
  AC

 • Prinsessorna på Bellevue
  november 27, 2013

  Vilken fin stjärna och jag tycker bilden är underbar!

  Kramar
  Petronella

 • ♥ Villa Tretton ♥
  november 27, 2013

  Underbar bild, barn är ju bara för härliga..:-)

  Såå fint med stjärnan också!

  Må så gott
  KRAM

 • Frederica
  november 27, 2013

  Men den bilden är ju helt underbar!!! <3 😉
  Kram

 • Home2tiny
  november 27, 2013

  Alltså den bilden är helt fantastisk, bästa julkortet jag sett på länge, hon är för go din lilla Inez. Kramisar Tina

 • Anonymous
  november 27, 2013

  Den där bilden var ju toppen! Härligt julig och avslappnad, inte så uppstyltad som det lätt kan bli. Men om du skickat den får ju inte din lilla kille vara med.. /annie

 • Helenas enkla vardag
  november 27, 2013

  Men vilken klockren bild, hon är ju för underbar Inez.
  kram helena

 • Jenny
  november 28, 2013

  Underbar bild! Känner precis igen mig, julkortsfotograferingen här var helt galen… Men rolig! Att få mina båda pojkar att vara med på bild. Samtidigt. Det är ungefär som att bestiga Mount Everest… Tillslut blev det en bild där den ene skrattar hysteriskt och den andre gör en grimas in i kameran. Inte perfekt, men härlig ändå och en bild att bli glad av! Ska bli spännande att se hur dina julkort blev till slut! 🙂

  Jenny

 • Ninelin
  november 28, 2013

  Jag var så duktig och gjorde personliga kort till var och en förr, men nu skickar jag inte ett enda. . .

  Härlig bild tycker jag.

  Kram N

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.