Höstmode -Mina val

tisdag, oktober 15, 2013 11 0

  

Har valt ut lite modefavoriter.


Skulle gärna se alla dessa pieces i min garderob men det råder köpstopp här så jag tänkte tipsa er istället.

 

Jag tycker att H&M utan tvekan står för det absolut snyggaste budgetmodet, always!
Förutom barnavdelningen, den är lite kass i år..

  

JACKOR:

 

 

BLUSAR:

  

 

BYXOR:

  

 

KJOLAR:

  

 

SKOR:

  

 

KLÄNNINGAR:

  

  

Ujujuj vad mycket snyggt!

    

Lite heeling blev det allt igår.


Alltså det här med att ligga en stund i karet är ju helt klart underskattat, guuud så skönt det var med ett långt skönt bad igår.
Det var nästan så jag började gråta när jag kände hur lilla ömma spända kroppen mjukades upp och kunde koppla av lite grann, ljuvligt!

 

Ska nog avsätta lite kvällstid för det framöver, när barnen lagt sig, så man får vara ifred 😉

 

Hoppas ni tar er tid att njuta lite extra ibland! Man har ju faktiskt bara en kropp, och den ska ju hålla ett tag, helst..
Fast min kropp verkar vara ett riktigt måndagsexemplar haha ;D

    

Ha nu en riktigt go tisdag =)

0
11 Comments
 • Välkommen Hem!
  oktober 15, 2013

  Badkar. Avkoppling. Ta hand om sin lilla lekamen var det ja… Vet du? Det var någon här hemma som PROMPT ville ha ett tassbadkar för att hon minsann skulle ligga där som en drottning och plaska var och varannan dag… Nu har vi bott här i två år och jag har inte ens INVIGT karet! Helt galet, jag vet!! Tar mig liksom aldrig tid 🙁
  Och du, synd att din lilla kropp är så skör, men vet du vad?…. Den är förbaskat snygg i alla fall 🙂
  KRAM!
  Judita

  • Catarina Alexandersson
   oktober 15, 2013

   Haha, du e la go 😉 Ta dig nu ett bad för böveln!
   Äsch så skör är jag nog inte, men man blir ju lite stiff när man ständigt kånkar på sina ongar och inte väger mer än en 4-klassare haha 😉

   Kram på dig going!

 • Linda
  oktober 15, 2013

  Vad mycket snyggt du visar.

  Angående byte av köksluckor så satt jag och blev förbannad igår. Vi byggde ju hela vårt kök -09 med stommar o luckor från IKEA. Problemet är att nu när ikea efter 20 år har bytt ut stommarna så passar inte de nya luckorna till den gamla. Så har man den gamla stommen som vi har så kommer man inte att kunna byta luckor i framtiden. Då måste vi också byta stommarna. ARGGGGGGG!!!!!

  Kram Linda

  • Catarina Alexandersson
   oktober 15, 2013

   Fast vet du vad gumman, det finns andra som säljer köksluckor, bla Byggmax! Billigt och rätt mått för såväl ditt som mitt kök, bra va =))
   Kram

  • Linda Göthberg
   oktober 15, 2013

   Trodde inte det fanns några som hade luckor till de liggande överskåpen och hörnskåpen med ”vikdörrar”. Vad glad jag blir!!!! 🙂

   Du är ju ta mig fan toppenbäst som har koll på köksluckor. Nu föll det en sten från mitt inredningshjärta. Jag trodde att jag skulle bli tvungen att köpa på mig varenda färg och form av lucka som fanns kvar i ikeas lager för att vara säker på att kunna byta till sådana som jag kanske vill byta till om några år. Phu!

   Kram, kram 🙂

 • dnyahuset
  oktober 15, 2013

  Åh, jag ääälskar att bada även om jag inte gjort det i vårt nya hus ännu. Man mår så gott av ett riktigt, riktigt hett bad!

 • Home2tiny
  oktober 15, 2013

  Shoppar mycket (opps) o ofta på HM, hittar man bara godbitarna så håller de både bra klass o kvalitet till superpriser. Badkar vill killarna ha men jag är en tråkmåns o föredrar att duscha. Kramisar Tina

 • Hemma på Sjuan
  oktober 15, 2013

  Gillade oxå deras höst/vinterkläder! Fick mail om deras nyheter idag 😉
  Här funderar vi på att sätta in badkar istället för lilla duschen som ingen använder… Kram Suss

 • Browneyedgirl
  oktober 16, 2013

  Finns ju massor av fint som du visar som jag gillade =) Hoppas du får en toppen dag, kramen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.