Tigerrandigt och nylackad

lördag, augusti 10, 2013 11 0

  

Oj, ser lite nasty ut..

 

Ursäkta att jag glömde smörja mina fossingar, ser ut som två fossiler 😉
Tänkte visa både byxa och nagellack på samma gång, men ser att lacket inte alls ser sådär klatschigt fräscht ut som i verkligheten.
Men brallorna ser bra ut, eller hur!
De är köpta i Vero Modas webshop, tyvärr verkar de slutsålda men kan finnas i ”vanlig” butik, då de kom in senare där.

 

Fick tips om dessa sköna fladderbrallor av min blogg-buddy som ni hittar här. Jag är ju lite småfrälst i den typen av byxa, mycket för att jag har problem efter snitten på magen, klarar inte byxor som sitter åt mer än i ett par timmar.. Några fler ”kejsarinnor” som har det problemet förresten?

     

  

Var ute efter mandarin-lacket från OPI som Petra (HoP) tipsade om, men det verkade slutsålt, så det blev två minilack från Mavala istället.
Den orangea ser alltså mycket fräschare ut i verkligheten än på bilden, och det rosa är oxå superfint 🙂

    

Nu ska jag dricka kaffe!


Ha en superlördag =)

0
11 Comments
 • kavallinskan
  augusti 10, 2013

  Snygga fladderbrallor och fint lack! jag är kejsarinna efter mina twins men aldrig känt av det problemet.
  Ha en fin dag!
  kram viktoria

 • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
  augusti 10, 2013

  Fräna! 😉
  Jo jag har samma problem. Sen har jag ju en valk på magen med så alla byxor åker verkligen ner och skaver på ärren.. Mammabyxor är sköna än 😉 Men inte så snyggt med en stor mudd, men hemma går de ju bra..

  Kramar

  • Catarina Alexandersson
   augusti 11, 2013

   Jag hade ett par mammabyxor tills de var helt blankslitna, grät nästan när de sprack över ena knät 🙁
   Jag har inte bara ont i ärren, utan under huden oxå, ett ganska stort område. De karvade iofs lite mer än vanligt i mig 🙁 Har du ont inne i du med?
   Fy fan vad jag hatar kejsarsnitt, fast det räddade mitt liv så..

   Kram på dig!

  • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
   augusti 12, 2013

   Både ja och nej. Ytan (en stor bit runt snittet) är typ bortdomnat, men en bit in så känns det konstigt och kan göra lite ont. Men inte så jag störs av det dagligen.
   Däremot gick senaste snittet inte så bra, dom fick karva rejält på ena sidan. Hade fruktansvärt ont efteråt och magen var helt svart/blå/gul. Jag hade blodansamling kvar innanför som läckte ut över en månad efteråt. Det hann bli infekterat också. Så snittet är jättefult (hade så fina sen innan). Sen märker jag att när jag har ägglossning så gör det jätte ont på den sidan. Så nu när jag ska sätta in p-stav igen hos barnmorskan så ska jag be om att få tid att kolla upp om något hänt med typ äggledaren eller nåt när dom karvade 🙁
   Va tråkigt att du känner att du hatar kejsarsnitt 🙁 Hoppas känslan går över. Mitt första som var akut tog lite på psyket, men andra gick jättebra och jag var helnöjd. Men nu är jag mindre nöjd efter tredje igen.
   Har du gått och pratat med någon om det? Det fick jag göra, och fast att det var en främmande människa så fick hon mig att se lite annorlunda på allt.

   Stor kram till dej! ♥

 • Mirre Syr
  augusti 10, 2013

  Så fräcka byxor och lacken var u helt underbar de också! 🙂

 • Anonymous
  augusti 11, 2013

  Instämmer i att det är svårt att få kläder att sitta bekvämt. Besväras mycket av snittet och att magen buktar eller skärs av i formen om du förstår vad jag menar. Har även ont inuti då och då. Önskar också tips på byxor, kjolar samt egentligen mest på trosor och underkläder. Linningen hamnar nästan alltid över ärret eller högt högt under bhn, finns det något mellanting liksom??
  Och finns det någon lösning för att fixa??
  Snittet var urakut så läkarna gjorde det som behövdes men jag jobbar mycket mentalt med att bearbeta detta.

  Byxor från house of lola (snyggare slapparbrallor har jag testat) Deras kläder upplever jag som bekväma och tillåtande över lag. Ska kolla efter byxor liknande dina direkt!

  Tack för att du delar med dig! Kjejsarinna är för övrigt ett mycket bra ord i detta sammanhang!
  Ellinor

 • Hus Inspiration Inredning
  augusti 13, 2013

  Snyggt:) Cadiz Mavala är en snygg höstig färg nu när vi går in i hösten:) Bara ett litet tips:)
  Ha en bra dag! Kram

 • Linda
  augusti 13, 2013

  Jag har ju missat att du har köpt de brallorna! De är så sköna tycker jag men vet inte om jag ska behålla mina eller returnera dem. Tror bara att jag kommer att ha dem som hemmabrallor då jag är för feg för att gå ut i dem. :0)

  Kram Linda

  • Helena
   augusti 14, 2013

   Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  • Helena
   augusti 14, 2013

   Storlek medium? Säljsugen? Mvh Helena

 • Helena
  augusti 14, 2013

  Tokgillar brallorna? Vad har du för storlek? Är på jakt efter ett par medium (tror jag iaf) så om Linda ovan vill sälja sina och de är i M är jag spekulant! Mvh Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.