Projekt hall, garderob

tisdag, augusti 6, 2013 7 0
Bilden har jag glömt vart jag hittat.

  

Gammalt med nytt.

 

Hallen står likt tvättstugan på tur till makeover. Vi är i behov av bättre förvaring, större.
Vi har beställt stomme från Ikea, och som dörrar ska vi ha antingen pardörrar eller en lite större dörr. En sida på garderoben kommer vara synlig utåt och den tänkte jag klä med pärlspont, ligger nämligen en hög på vinden från tidigare ägare.

   

Bild?

  

Önskar en matt dov gråblå färg på dörrarna, får se vad jag hittar. Min morfar har ju en massa gamla grejer hemma på sin gård, bla annat en dörr jag kan ta, får se..

   

Bilderna under visar ganska exakt hur vi tänkt oss:

Bilder funna på Styleroom.se

 

Jag önskar något högre dörrar än på bilderna, och inte fullt så shabby, men det är inte det lättaste att hitta kanske.

  

Hallen just nu:

  

Ingen som helst kärlek har vi lagt på den hittills, hyllan hittade vi i huset och skostället hade vi i gamla lägenheten, de ryker snart.
Proppskåp och annat ska byggas in, elementet ska bort, har ju ändå både golvvärme och luftvärmepump här.

   

Någon som har en gammal pardörr till övers?

Kram

  

0
7 Comments
 • Välkommen Hem!
  augusti 6, 2013

  Kan se det framför mig, hur fint det kommer att bli! Hoppas du hittar nån fin gammal dörr snart!
  KRAM gumman!
  Judita

 • dnyahuset
  augusti 6, 2013

  Det kommer verkligen att bli en klar förbättring. Kul att få se resultatet sedan.

 • Johanna
  augusti 6, 2013

  Hm, har för mig att jag sett pardörrar på någon loppis/butik jag var på ganska nyss men kan ej komma på vart! Jag kan hålla ögonen öppna;) Hallen är något som jag och Rickard klurar mycket på. Det är inget vi hinner göra så mycket med nu innan flytt men i framtiden ska vi också fixa till bra förvaring, delvis skymt. Men sålänge får det funka med det man har!

  Snygg matta i tidigare inlägg!

  Kram Johanna

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 6, 2013

  Det kommer ju bli snyggt det där bara du får tag i några dörrar du vill ha. Vi har exakt lika fult proppskåp nu samt en jordfelsbrytare vid hatthyllan. Skitfult i know. Men jag tröttnade och sprutmålade proppskåpet vitt ett år och vips så försvann det nästan.

  Kram Teres

 • Titta in hos Thess
  augusti 6, 2013

  Oo det kommer ja bara att bli såå fint med pardörrar !!!
  Och alltså det där med hall…….det är ju sällan någon rolig historia ;))

  Kram Thess

 • Linnéasgoodiebag
  augusti 7, 2013

  Jag tror att det kommer bli jättesnyggt, så fint med pardörrar! Just hallen vill man ju ha fin då det är det första intrycket man får av ett hem. Hoppas att du hittar den dörr du vill ha snart! Kram Linnéa

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.