Ljuvliga sensommar!

måndag, augusti 26, 2013 6 0
Smet iväg med ännu ett magasin igår 😉

  

En fantastisk tid.

 

Här njuter vi, av denna absolut underbara sensommar, vilket väder liksom!

 

Har nyss lämnat lillan en stund på föris, 11.00 ska jag hämta henne igen, liiite jobbigt att vänta känner jag..

 

Bortsett från separationsångesten vid inskolning så har vi en fantastisk tid nu, jag och min familj. Vi har haft en superlång ledig sommar tillsammans, J har varit ledig sedan midsommar och vi börjar samtidigt att jobba på måndag. Helt fantastiskt lyxigt med all denna tid tillsammans. Jag har blivit bortskämd som aldrig förr med en sambo som lagat lunch och middag i princip varje dag hela sommaren, så nice!

 

Barnen springer ut och in lite som de vill, gården kryllar av goa ungar som busar nästan ända tills solen går ner, fullt ös, men härligt =)
Vi skvätter med trädgårdsslangen, äter glass och bara njuter av att äntligen äntligen få njuta av egen trädgård och hus, för allra första sommaren.
Hemma är livet för mig, jag fullkomligt älskar att bo här, easyliving..

   

  

Igår blev det en snabbis till stan med min fina granne och vän L, vi tutade snabbt in och ut genom diverse butiker. För hem ville vi snabbt igen, och njuta av sol och mys.
Shoppat fick vi gjort iallafall, riktigt bra grejer till höstgarderoben, visar en annan dag.
Och present fick vi, i form av en Elle-tidning och produkter till fötterna från sköna L:a Bruket.

 

Jag vill ut och leeeka!!

  

Ha en toppenmåndag och fin start på veckan!

Kram C

0
6 Comments
 • Linda
  augusti 26, 2013

  Skönt att få en stund för sig själv, om så bara för ett par minuter. 🙂

  Här har jag precis läst igenom vår studiehandledning för terminen som startar på måndag. Som vanligt så får jag rejält ont i magen och känner mig superstressad när jag läser allt vi ska hinna med i plugget. Vill helst bara sätta mig i soffan och käka choklad och bara låtsas som att jag inte alls är någon student vid Uppsala Universitet utan en lyxig hemmafru. Men som sagt på måndag börjar verkligheten igen.

  Massor av bamsekramar!
  /Linda

 • Hanna
  augusti 26, 2013

  Härliga bilder ja det har verkligen varit och är en fantastisk sommar.
  Hanna

 • Välkommen Hem!
  augusti 26, 2013

  Vinkelivink till dig med du sköna böna! 🙂
  Så glad jag är att du har det bra och trivs i nya huset så förträffligt, att du umgås med trevliga granntanter och att barnen springer hit och dit och leker och stojar! Precis som det ska vara mitt i livet! Skulle vara så kul att knacka på där hos dig, när du minst anar, haha!
  Må så gott nu och fortsätt att ha en superskön början på veckan!
  Själv ska jag nu hem till de mina och försöka pressa de sista kvällsstrålarna på altanen. M jobbar över och det bli bara jag och Lilleman.
  KRAMELIKRAM! Judita

 • Helenas enkla vardag
  augusti 26, 2013

  Vink vink tillbaka! Skön sommar du haft, och dina små sötingar dom är så himla fina.
  Kram Helena

 • Anonymous
  augusti 26, 2013

  Hi hi , ja snabbt in och snabbt hem kan man säga 😉 man kan säga att vi har svart bälte i shopping vännen , för så mycket fint på så kort tid 😉 vi gör om det snart men då kanske vi hinner med en kaffe to go iallafall 😉 eller så slår vi klackarna i taket och löper linan ut med både lunch och fika, vem vet mysigt har vi oavsett ! Kram fina fina du // L

 • dnyahuset
  augusti 26, 2013

  Vad härligt att ni har varit lediga så länge tillsammans! Då orkar man med hösten och vintern på ett helt annat sätt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.