Dagar i minnet

fredag, augusti 23, 2013 9 0

  

Förskolestart i bilder.


Jag vill gärna fånga stunder på bild, om minnet nån gång skulle svika..

 

Så stora de blev, helt plötsligt liksom.

   

  

Lillasyster som likt sin bror aldrig velat ha napp eller snutte fick med sig en mjukiskatt, kan vara bra med en ”kompis” hemifrån på föris som hon kan mysa med vid behov 🙂

   

  

Storebror vill köra Inez, såklart.
Han är så fin med henne och duktigt, han blir ett fint stöd för henne hela livet tror jag, och tvärtom med hoppas jag 🙂

    

God morgon på er!

  

Tack för fina ord om sonens rum igår, gulliga ni 🙂

   

Önskar er en ljuvlig sensommardag!

     

0
9 Comments
 • Hanna
  augusti 23, 2013

  fina.
  Ha en fin helg
  Kram
  Hanna

 • Helenas enkla vardag
  augusti 23, 2013

  Herregud så fina ni är allihop!
  ha en skön kväll raring!
  kram Helena

 • Mina drömmars hus
  augusti 23, 2013

  Godingar
  Önskar dig en härlig helg
  Kram
  AC

 • Anonymous
  augusti 23, 2013

  Hejje! Läser ikapp lite här (filåt men hänger mest på Insta) & är ju i en typ liknande sits!! Inskolning!!!!! Hjälp vilken ångest jag har denna gång!! Min lillskit börjar p måndag, 26:e!!! Kör ni oxå det ”nya”, 3-dgr inskolning? Det är nytt för mig….. Börjar jobba 2 sep jag oxå!! Ångest där med. Har vart rätt less i några år, vart anställd på samma ställe i 13 år. Men jag tänkte att jag får komma in i matchen igen innan jag börjar kolla mig runt…lite så….

  Ska bli flitigare på att läsa sin blogg. Du är ju sån jädra skön böna!
  Kraaaaaaaaam
  Anna-Panna

  • Catarina Alexandersson
   augusti 24, 2013

   Men haj på daj!
   Ja fy för denna dagisångest, våra små pluttar liksom 🙁 Men vi får hoppas att det går bra, framåt och kavata som de verkar =)
   Valentin hade tre dagars inskolning (men vi fortsätter ta det lugnt i början med honom med), Inez kör de två veckor med. Personalen tyckte det var för lite med tre dagar för de små, så enligt deras chef fick de bestämma själva och då valde de att köra på med två veckor. Skönt tycker jag..

   Lycka till med allt snygging, vi får hålla varann i hand =)
   Kram kram

  • Anonymous
   augusti 25, 2013

   Ähhh. Ja hur ska det gå…. Mitt lilla lilla hjärta. Jag är ju hemma resten av den veckan så jag kan plocka hem na rätt tidigt ändå… Veckan efter börjar jag dock att jobba men min karl har skiftjobb & jobbar endast DAG på torsdagen. Då har hon nästan gått i två v så det får isf bli första vanliga dan 7:30-15 ca… Min skrutta!!

   Ja vi får stötta varann. Tur man har sina medsystrar <3
   Kramen.

  • Anonymous
   augusti 25, 2013

   Ähhh? Åhhhhh – skulle det ju stå!

 • Bara Sara
  augusti 24, 2013

  Ja de blir så stora så man vill liksom stanna tiden varje dag! Mina är sex och tre nu och jag hoppas också de ska ha en fin syskonkärlek och kontakt hela sina liv! Kram Sara

 • ♥ Villa Tretton ♥
  augusti 24, 2013

  Underbara bilder på er. såå fina..:-)

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.