T.G.R, Marrakech design & Granit

fredag, juli 12, 2013 7 0

  

T.G.R.


Hur billigt? Svinbilligt rent ut sagt, kanske ska kolla upp hur ”rättvisemärkt” det kan vara, hmm.
Kunde iallafall inte låta bli denna snygga korg för 70:-, ganska rejäl och med fina handtag.

   

  

Marockanskt kakel har funnits med på min ”vill ha-lista” en massa år nu, har dock ej lyckats kakla med det än.
Sen har det ju varit så poppis länge nu så man har nästan sett sig mätt, lite tråkigt.
De allra vanligaste mönstren har jag tröttnat på, men inte det på provplattan jag fick med mig hem i onsdags, så fint!

 

I väntan på lämplig plats att kakla på kan man alltid använda plattorna styckvis, som tex grytunderlägg och annat.

   

  

Vill oxå visa och tipsa om dessa enkla, snygga trälådor från Granit. Fin förvaring till allt möjligt, finns i 3 storlekar.

    

Idag har det varit en kanondag igen, varit på Sillviksbadet denna gång. Stor strand med stor lekplats och en massa andra uppstyrda ting, dock lite för mycket folk för vår smak.

Nu på kvällen blev det lite spontant brännbollsspel med grannar och barn, kul! Ja inte för att jag spelade, fick ränna efter lillan, men kul med lite aktivitet =)Önskar er en fortsatt fin sommarfredag!

Kram Catta

0
7 Comments
 • Daniela
  juli 12, 2013

  Korgen var jättefin!

  Jag älskar med Marrakesh-kakel, men kan hålla med om att det har blivit lite mkt av den vara det senaste. Vi har dock det i köket och jag ångrar mig inte det minsta. Tycker att det är så fint och det som gör hela köket! 😉

  Vilken fin bikini du hade fyndat på H&M för ett tag sedan. Måste kolla om den finns kvar!

  Var ett tag sedan jag kikade in här. Sommaren kom i vägen, men gillar verkligen din blogg.

  Kram

 • baraetthem
  juli 12, 2013

  Va fin korgen är! Ska jag nog kika på nästa gång jag är i storstan där T.G.R finns! Mysig kväll ni haft också och känner igen det där med att springa efter en liten, det får jag göra med min lilla också;)

  Kram fredrika

 • Anonymous
  juli 12, 2013

  Tjing tjing , ja det var kul med bränboll 🙂 vilka fina korgar , du är allt bra på att fynda:) jag grämer mig över väskan som jag trodde jag klickat hem:/ så snopet ! Nu letar jag febrilt efter liknande , Zara har en liknande men inte lika fin, få se om det blir den istället . Kramis L

  • Catarina Alexandersson
   juli 13, 2013

   Jag förstår att du grämer dig, den var ju så snygg!!!
   Hoppas verkligen du hittar en liknande =)
   Kram

 • H`s enkla vardag
  juli 13, 2013

  Gud så mycket fint du hittat. T.G.R var finns den butiken, har aldrig hört talas om.
  Kram Helena

  • Catarina Alexandersson
   juli 13, 2013

   Den uttalas Tiger och finns 2 av i Göteborg, sen säkert en hel drös i Sthlm. En sån där kul butik med en massa billigt i salig blandning, pärlor, konstmaterial, partyprylar, leksaker, inredning mm mm.

   Kram

 • Postadress Torslanda
  juli 15, 2013

  Vilket fynd! Fint där. Och även de lådorna från Granit – gillar massor.
  Kan tänka mig att det var mkt folk i Sillvik. Jag åker dit off season men undviker
  mitt på sommaren. Det är för mkt folk oftast.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.