Vinnare av påskharen!

tisdag, mars 26, 2013 2 0

 

Skicka mig din adress på:
cattaljuvamagnolia@gmail.com

 

Tack till övriga för att ni ville vara med, och glöm inte att klicka in på Galna i Garn och kika på fint virkade saker och unika presenter, hantverk när det är som bäst =))

 

Kram Catta

0
2 Comments
 • Johanna
  mars 26, 2013

  Så söt! Grattis till vinnaren:)

  Vad hittar ni på i underbara solen idag då? Själva har jag och Sol varit ute i två timmar snart och ska strax gå in och äta lunch:) Sedan blir det väl det vanliga, förbereda middag, bädda alla sängar, plocka ut diskmaskinen, hänga tvätt, vika tvätt, dammsuga och när Sol sover middag ska jag ta mig en kopp kaffe på altanen:) och detta som kallas att vara mammaLEDIG, haha;)

  Pusselipuss gums!

 • Lina L
  mars 26, 2013

  Tack tack tack! Vad glad jag blir, jag som aldrig brukar vinna!! Ska strax skicka dig ett mail. 🙂 Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.