Tema Fabriken: Plocka in våren/naturen

torsdag, mars 7, 2013 14 0

   

Hade ju tänkt..
..lägga lite mer krut på detta inlägg, men efter de senaste dagarnas tråkigheter har jag liksom inte haft tillräckligt med energi..
Ett gäng persikokvistar på mitt skrivbord får bli dagens bidrag, de ger mig en känsla av att våren är på G, mysigt.

 

Visar även en del av påskpyntet som jag håller på att sortera in i ”rätt högar”, påsken är ju verkligen vår!
Och där jag kommer ifrån (Hönö) är påsken stor, med påskeldar och hela baletten. Kanske något överdrivet, men traditioner är väl trevligt 😉

 

En annan sak som ger mig vårkänslor är den söta illustrationen som Lotta Ahnström gjort, den har nu fått en ram dessutom, och ska få en plats i Inez rum.

Kika in på Fabriken för mer vår och natur 🙂


Ja ni, jag är fortfarande skärrad efter det som hände härom dagen, och arg. Arg för att någon tagit en del av min blogglädje ifrån mig, och gjort ett övertramp i min familj, känns verkligen som ett stort övergrepp.
Har gott stöd av min J, det är skönt, jag får välja själv om jag vill fortsätta bloggandet. Men han vill såklart att jag ska vara försiktig när det gäller bilder på våra små.
Man är ju inte helt skyddad från såna personer bara för att man slutar blogga, däremot tycker jag man ska tänka på vad som kan utmana ödet.
Det är ju skit att inte alla människor är goda..


Ha en fin torsdag & ta hand om varandra där ute.
Kram Catta.

0
14 Comments
 • homebyCaroline
  mars 7, 2013

  Fina bilder!
  Jag tänkte också lägga kraft och energi på detta tema men inspirationen är bortblåst när man är orolig..

  Tycker dina tankar låter kloka, man vet ju inte vad det är för folk som läser bloggen.
  Kul att du vill fortsätta! 🙂

  Ha en fin dag du också!

 • Njut Av Livets Goda Ting
  mars 7, 2013

  Härliga vårbilder 🙂
  Klart man ska hålla på sina traditioner!
  Det är inte långt kvar till påsk nu så jag ska nog också rota fram lite grejer!
  Stå på dig, vi står bakom dig!!
  Stor kram
  Jessica

 • ETT RÖTT MONOGRAM
  mars 7, 2013

  Läste dina tidigare inlägg, usch så jobbigt.
  Förstår om du är rädd och ledsen.
  Jättesöt tavla med ekorren och jag gillar
  din rosa ägghög.
  Kramar
  AnnaMaria

 • Prinsessorna på Bellevue
  mars 7, 2013

  Det är det verkligen! Det är ett fruktansvärt intrång… Man blir ju väldigt tveksam om man ska forsätta och det är så tråkigt och så förbaskat synd att man ens ska behöva tänka så! Jag blir så arg att det kokar i mig! Jag HOPPAS verkligen att du fortsätter med din underbara, livsglada och härliga blogg! Och att ingen ska få förstöra det!

  Kraaamar
  Petronella

 • Anna/Rackarungar
  mars 7, 2013

  Svårt att hitta ord på detta övergrepp. För det är vad det är. MEN… dessa personer kommer tyvärr alltid att finnas. Hemskt när det kommer så nära. Var försiktig med bilder på barnen, det är så jag tänker för att mota denna mörka sida. ’

  Tack för ett fint inlägg trots den oro som jag förstår äter upp dig.
  Tack för dina fina kommentarer hos mig och tack för att du fortsätter.
  Kram

 • Vita huset 28
  mars 7, 2013

  Hej ja du varför är inte alla människor goda?

  Förstår hur du tänker iaf, kul att du är kvar o så klart även har stöd av oss.

  Jättefina kvistar o ägg

  Kram Camilla

 • Välkommen Hem!
  mars 7, 2013

  Söta vännen! Hoppas att våren bär med sig lite extra kraft till dig och att du får ny energi snart igen. Så ledsamt när du är ledsen. Du har gjort vad du har kunnat, grubbla inte ihjäl dig, fortsätt och skriv och fokusera på det du tycker är roligt.
  Många kramar!
  Kraaaaam! Judita

 • Mia bergqvist
  mars 7, 2013

  Hej! Har läst dun blogg några månader och fullkomligt fallit pladask för den! Heter Mia och bor i Skövde, har barn i samma åldrar och är mammaledig. Du har gett mig så mycket inspiration, energi och glädje de senaste månaderna så jag måste bara skriva en liten kommentar nu. Önskar att du ska må bättre snart och lägga det bakom dig, fast jag förstår att det är tufft. Var glad och stolt över din blogg! Hoppas att du fortsätter, härliga människa!! Kram Mia

 • Linda
  mars 7, 2013

  Blev lite rörd när jag såg din kommentar hos mig igår. BBFF det är vi det. Best Blog Friends Forever. Hjärta! 😉

  Du den där hållningen den har kommit med löpträningen. Hade fruktansvärd hållning men det går helt enkelt inte (tror till och med att jag vågar säga att det är fysiskt omöjligt)att springa på ett löpband när man har en hållning som ringaren i Notre Dame.

  Hoppas att solen skiner på er också.
  Kram Linda

 • Hemma på Sjuan
  mars 7, 2013

  Vackra bilder!
  Undrar förstås vad det tråkiga är som hänt, får läsa ikapp ikväll. Hoppas i alla fall att du fortsätter bloggandet, kram vännen

 • hemma hos lilla mej
  mars 7, 2013

  Underbara bilder.Gillar din rosa hög med äggen.Jag hoppas av hela mitt hjärta att du fortsätter med din härliga blogg är bara så härligt att följa dej underbara du .Ha en härlig torsdag massor av kramar Rita ♥

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 7, 2013

  Vad otroligt go du är människa. Det du skrev hos mig kunde jag lika gärna ha skrivit hos dig, känner precis detsamma och har jag en dålig dag är det bara att kika in hos dig så blir den genast mycket bättre.
  Jag blir så glad av att läsa att du bestämt dig för att fortsätta blogga, det glädjer mig att du fattat det beslutet.

  Kram Teres

 • Lotte
  mars 7, 2013

  Så fina bilder 🙂 hoppas verkligen våren kommer med lite värme snart!
  Ha en bra kväll. Kram Lotte

 • I min smak
  mars 7, 2013

  Minst sagt tråkigt med kommentaren! Hoppas att inte en störd person kan ta blogglädjen ifrån dej,du gör ju så fina inlägg som idag med den rosa tonen som går igen från den första bilden till den andra. Vackert!
  Susanne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.