Porslinsfågel & silverägg

fredag, mars 15, 2013 11 0
På min lilla shoppingrunda hittade jag dessa ursöta porslinsfåglar, fina att hänga i påskriset.
Rosa fåglar från Åhlens, i set om två, 29:-
Finns även i vitt och ljusgrönt.

Slank in på Indiska, och köpte ägget, som jag sett hos en del andra bloggerskor.

 

I det kommer jag ”gömma” mitt favorit-påskgodis, mandelägg från Anton Berg 🙂

 

Idag är det fredag!!
Hoppas ni får en mysig dag och kväll med mycket myyys =))

Kan tillägga att min shoppingrunda kändes allt annat än en skön stund av tid för mig själv, höll på att stressa halvt ihjäl mig för att hinna med det jag ville. Ingen go kaffe på nåt mysigt fik där inte, men en liten cheeseburgare på stående fot blev det 😉
Nu kanske jag låter otacksam, men jag hade verkligen velat kunna slappna av och ta god tid på mig, en hel dag på stan hade varit fint. Blev bara ca 2,5 timma, sen kände jag att det var dags att åka hem till La Familia igen. Hade så klart fått stanna längre, stressen ligger nog mest hos mig, man tror ju att man är oumbärlig..
Så såg ni en fart-rand susa igenom Göteborgs stad i onsdags så var det jag!


0
11 Comments
 • homebyCaroline
  mars 15, 2013

  Jag måste ta mitt pick och pack och åka till Åhlens ser jag ju. Hoppas jag är frisk i morgon, nu ska det bli vår i vårt hus!

  Hoppas du får en fin helg! Kram

 • Johanna
  mars 15, 2013

  Känner så väl igen den där stressen som kommer från att man tänker att barnen saknar en och är ledsen för att man är borta. Därför kan jag säga att det är så skönt att den försvunnit:) Den försvann för gott nu när jag gjorde min praktik och Sol, speciellt, visar större pappighet än tidigare. Dock är mamma bäst, såklart!;) Enda tidpunkten som jag fortfarande måste öva på att släppa är vid läggning. Har aldrig varit borta då men det vill jag öva på:) I sommar vill jag allt kunna träffa någon väninna i stan och ta ett glas rött:) Helst utan stress;)

  Nu väntas besök i form av Livios förskolekompis!

  Kramelikram gums!

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 15, 2013

  Mysiga fåglar du hittade.
  Förstår din stress, man vill ju hem när alla de andra är hemma trots att man vill vara själv och njuta. MEN det är en svår baland det där och det brukar sluta som för dig här med. Efter att jag blev sjuk så förändrades faktiskt detta, nu kan jag verkligen njuta och inte tänka lika. Men visst har jag en liten inre stress nu med, men jag kan kontrollera den och ändå vara kvar och njuta med bara mig själv.

  Ångrar så djupt att jag inte köpte ägget från Indiska när jag var dit för några veckor sen. Ska köpa mig några fler vaktelägg idag tror jag, hoppas de finns kvar

  Kram Teres

 • hemma hos lilla mej
  mars 15, 2013

  Bara så söta fåglar och superfint ägg.Ha nu en mysig fredag rara du .Kramar Rita ♥

 • H`s enkla vardag
  mars 15, 2013

  Hoppas du snart kan få en ostressig stund på stan!
  önskar dig en trevlig helg!
  Kram Helena

 • Casa of Mia
  mars 15, 2013

  Verkligen söta fåglar och det där ägget från Indiska vill jag också ha,kram

 • Camilla/ Rufft och Sött
  mars 15, 2013

  Så fina fåglar, våriga! Nämen du får göra ett nytt försök med stan, känner igen det där från när barnen var små!
  Visst är missarna goa, man kan bara inte låta bli dem! Och det är underbart med husdjur igen!
  Fredagskram till dig!

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  mars 15, 2013

  Har dom fått in ägg på indiska nu igen? Det är super snyggt! 😉
  Attans att jag bor i en liiiten stad där inte ens Indiska finns..

  En hel dag på stan vore LYX! Jag hinner aldrig ner, webshoppar mest :/ Fast jag gillar ändå inte provrum 😛 Men det finns ju annat än kläder..
  Du får ta en heldag snart!

  Ha en härlig kväll!
  Här blev det nyss kladdkaka, sen ikväll blir det tacos och film 🙂
  Kramar

 • Anna
  mars 15, 2013

  Fantastiskt fina små fåglar du hittat! Härligt att påsken och våren är i antågande!

 • Mina drömmars hus
  mars 15, 2013

  Jamen det där ägget sökte jag efter förra året på Indiska, tänk att dom har det i år igen. Får ta mig en tur…….
  Synd att du känner dig stressad när du är ute på en liten tripp.
  Önskar dig en härlig fredag
  Kram
  AC

 • Postadress Torslanda
  mars 15, 2013

  Tack för fina shopppingtips! Ägget har jag 😉 Fåglarna är supersöta!
  Kan känna igen den känslan, att det blir ”pricka av” massor på listan när
  det väl är egen tid på stan.

  Ha en fin fredagskväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.