Ja men hur ska vi ha det nu då?

onsdag, mars 13, 2013 8 0
I lillans rum alltså..

 

Har ju snackat så mycket om det där med duvblått hit och dit, som jag fortfarande har i tankarna, men det finns inte så mycket detaljer att få tag på tycker jag. Jag kan ju inte måla allt här i världen liksom, eller det kanske jag kan, men har ingen lust..

 

Just nu känns det som att jag bestämt mig för att hålla mig till grått, puderrosa, lite cerise & orange, hmmm..
Jo men det är väldigt fint!

  

Självklart ska jag visa vad som kom i paketet igår, men hinner inte just nu, ska strax åka till stan nämligen 🙂 Utan barn faktiskt, jo hör och häpna, ett par timmar på egen hand ska jag ta mig idag. Det händer i princip aldrig, men nu har jag ett par saker jag måste få uträtta, och har jag barnen med mig så tar det säkert minst 5 timmar säkert, istället för 2 typ 😉


Mysig dag på er =))

Kram kram

0
8 Comments
 • Lina L
  mars 13, 2013

  Superfint och lite tjejigt! Här var tanken vitt som bas med ljusrosa, cerise och grönt som accent. Sedan hittade jag en matta i olika lila toner, så då sket sig den färgskalan. 🙂 Å andra sidan är ju leksakerna i alla möjliga färger, och mattan kan man byta ut när man tröttnar på den. Ska bli kul att se det färdiga resultatet!

 • Casa of Mia
  mars 13, 2013

  Väldigt fint med det oranga inslagen, kram

 • Camilla/ Rufft och Sött
  mars 13, 2013

  Älskar krokarna, jag är ju dessutom lite galen i orange!
  Hoppas du får njuta av din egentid idag!
  Kramen

 • Tina
  mars 13, 2013

  lite accentfärger skadar aldrig, fint!

  Ha det gott!

 • Mittgodastefinaste
  mars 13, 2013

  Härliga bilder! Och framförallt med lite egentid på stan!

  Jag blev förälskad i det ljusblå skåpet som du har på bilden här på sidan! Underbart, snurrade precis runt på Blocket här i min egen eviga skåpjakt!

  Kram Jenny

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 13, 2013

  Vad snyggt när du lagt till de oranga detaljerna. Det är ju så svårt det där men jag tycker det låter bra så som du säger ja. Här har jag lessnat så otroligt på att måla så jag undrar just när Herr och Fru pensel kommer fram igen ja.

  Kram Teres

 • Johanna
  mars 13, 2013

  Hm… Jag älskar ju också duvblått men kan förstå att det kan vara svårt att få tag i duvblåa detaljer. Att måla allt kan ju bli jobbit som sagt men undrans om jag inte hade försökt med duvblått ändå, ihop med vitt och puderrosa.

  Lycka till med lillans rum! Hörs vi inte innan så ses vi på lördag kl 15:)

  Pusselipuss gums!

 • Linda
  mars 13, 2013

  Låter som ett fint färgtema, tycker jag. 🙂

  Hoppas att du har en trevlig stund på staden.
  Kram på dig din lilla gottepåse!
  /Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.