Vilken kalashelg!

måndag, februari 18, 2013 8 0

 

Schwoop sa det..
..så var helgen slut!
Kalas med vänner och barn på lördagen & kalas med familj och släkt igår.
Kul men intensivt vill jag lova, och släkten var värst haha! Shit vilken ljudnivååååååååå ;D

 

En av de få bilder jag lyckades ta på lördagen, är smått knäckt över att det ej blev några kalasbilder på alla underbara ungar 🙁 Inte för att jag ska ha dem till bloggen, utan som ett minne i de personliga albumen. Jäkla skit, den dagen kommer ju inte tillbaka lixom och jag hade så gärna velat föreviga denna dag med våra fina vänner och alla våra älskade kids!
Men nu är det så att jag blir lite småstressad vid tillställningar som dessa, ska ju hinna så mycket! Man får ju inte glömma att snattra av sig lixom, har ju så mycket att få ur mig när jag äntligen får umgås, med vuxna människor framför allt 🙂
Jag kommer på mig själv att jag bara ordbajsar lixom, det går i ett, och jag kan tom glömma bort att ta andningspauser emellanåt.
Det kan vara helt osammanhängande faktiskt, och jag svarar konstigt på tilltal, bara för att markera att jag faktiskt inte har tid för dessa inflikningar typ. Det här är ingen trevlig egenskap hos mig men jag kan inte rå fört, finns ingen stoppknapp. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker påminna mig, innan folk kommer, om att jag ska liiite mindre krokodil (stor käft, små öron). Sen när jag går och lägger mig kommer rannsakan av lilla me, myself and I..
Eller är det så illa, kanske överdriver jag i mina tankar?
Vad säger ni J & A, är jag outhärdlig? Äh, jag tror ni älskar mig iallafall, och ni kan ju faktiskt pladdra på rätt bra ni med ibland ;))


En glad kille!
Oj vilken helg för min pojk, man såg att han blev helt överväldigad av all uppmärksamhet kring honom, så lycklig!
Först en massa kompisar och sen favoritkusinerna, och alla dessa paket, oh my..

Söndagsmenyn bestod av tomatsoppa med vitlöksbröd till förrätt och fläskfilé med rotsaker till varmrätt, mums!
Sorry lördagsvänner, ni fick ju nöja er med kycklingtacos, lovar att det blir andra bullar nästa gång =))
Lillan öppnar paket med sin goa farbror.

Valentin får hjälp av äldsta kusinen.

Ena köpetårtan, klassisk jordgubbstårta..

..och andra, med hallon och maräng.

Min snygge bror!

Lite Ebbahångel är aldrig fel 😉

  

Får mamma en puss?

Ja så klart!


Trevlig måndag vänner!

Kram kram

0
8 Comments
 • Johanna
  februari 18, 2013

  Jag älskar dig trots din stora käft;) Haha, jag och A pratade bra vi med:)

  Kramelikram Gums!

 • Linda
  februari 18, 2013

  Det är ju alltid sådär här också, om inte jag tar kort så blir det inga alls.

  Det blev en likadan lampa som din. Sååå nöjd! Tack för inspirationen. Nu vill jag ha de små som sängbordslampor. Nej, Catta, inte sängbordsslampor utan sängbordslampor. 😉
  (dåligt skämt jag veeeet).

  Pöss och kram från en jagäralldeleströttihuvudetochkännermigfnissnödig Linda

 • Njut Av Livets Goda Ting
  februari 18, 2013

  Vilken underbar helg med kalas alla dagar 🙂
  Ni ser ut att ha haft underbart :))
  Så mysigt med nära o kära omkring sig!
  Jättefina bilder på dig o din familj!
  Stor kram
  Jessica

 • Mina drömmars hus
  februari 18, 2013

  Vilka tårtor!!! Ser hur mumsiga ut som helst.
  Jag förstår ungefär vilken ljudnivå det var. Fast det är ju härligt också att träffas och leva rövare.
  Ha det gott
  Kram
  AC

 • Prinsessorna på Bellevue
  februari 18, 2013

  Underbara bilder från kalaset och på era underbara barn! Jag är LIKADAN! Oftast superstressad och har också typ alltid glömt att ta några kort när alla gått hem…Tårtorna och maten såg mumsigt ut och jättefina bilder på dig och lilla skruttan!

  Kramar
  Petronella

 • Lantligt i smultronbacken
  februari 18, 2013

  Men tack goa du för fina ord om köksträdgården.
  Men du, har tjejen två olika stumpor där på kortet:)) vad roligt! Men det är väl jag som inte fattar nya trenden kanske;)

  Jadu, snygg bror. Det kan då jag hålla med om, vilken mumsbit:))
  Inte så konstigt med tanke på syster heller:)

  Kram Teres

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  februari 18, 2013

  Härligt med hög ljudnivå 😉

  Åh va fina stolar ni har! VILL HA 😀

  Kram

 • Sofia Petersen Ristic
  februari 20, 2013

  Fina dom är..Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.