Vårt sovrum just nu, dags för förvandling!

fredag, februari 1, 2013 9 1

 

Nähä, ingen grå vägg..

..än på ett tag.
Nä Mr J tyckte inte det var aktuellt när det lagts så pass mycket jobb på att få väggarna vita och släta (var ju nån gammal schleten strukturtapet innan inflytt). Äh, han kommer nog ändra på sig så smånigom 😉

 

Vårt sovrum är luftigt och fräscht, men inte alls som jag vill ha det. Så tråkigt!! Ok, blir det ingen grå fondvägg så blir det nytt tyg på sänggaveln, i grått =)) Nya säng/vägglampor är beställda, hoppas de blir snygga där. Sen är det sängbord jag är ute efter, det är nu jag vill ha er hjälp!
Jag vill ha vägghängda kuber i plexiglas, vart 17 hittar man det?  Jag har inte sett det nånstans, det är en tanke jag fått för jag vill att det ska kännas lite luftigt och transparent.

  

 

Skåpet på nästan 2 meter hittade jag på Blocket för ca 5 år sedan, det ska målas om i en pärlgrå nyans när jag får tid. Nuvarande färg är cremevit men uppfattas något nikotingul mot de vita väggarna, hujeda mig!
Ursäkta att spegeln ser lite snaskig ut, ska putsa bort barndreglet, lovar..
Taklampan satte jag upp i brist på annat, gardinerna älskar jag (perfekt mörkläggning) men är sugen på nåt annat, hmm..

 

Nya sängkläder i linne ska inhandlas så fort ekonomiskt utrymme finnes, å vad sugen jag är!!
Nya fluffiga kuddar vill jag oxå ha, hotellstyle =))

 

Annat smått jag vill byta är de hiskeligt fula gamla persiennerna som sitter lite varstans i huset, ni ser de bruna snörerna och vridpinnen..
Den nyaste krukan, från Affari, åker runt lite. Kan inte bestämma mig, inser nog att jag vill ha lite mer nytt i krukochväxt-väg.


Ha en härlig fredag och 1:a februari!!

Snart är det vååår!! Hoppas jag..

1
9 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  februari 1, 2013

  Åhh, förstår precis din känsla. Jag vill så mkt med vårt sovrum med men känns lite fel rum att lägga ner pengar på just nu. Man sover ju liksom bara där och eftersom vi har vårt på övervåningen så syns det inte heller. Det blir aldrig klart där uppe:))

  Tur att vi kan drömma lite;)

  Kram Teres

  • Catarina Alexandersson
   februari 1, 2013

   Man får ta saker lite pö om pö :)) Drömmar är ju nåt av det bästa som finns, man kan kosta på sig precis hur mycket som helst, och det är alldeles gratis 😉

   Kramis

 • Välkommen Hem!
  februari 1, 2013

  Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

 • Välkommen Hem!
  februari 1, 2013

  Plexiglas??!! Men lilla gumman, ramlade du ur sängen inatt och slog i sängen? Förlåt för min frispråkighet men jag måste bara säga att jag inte tycker det verkar vara du liksom. Nej, lite mera vintage (INTE shabby chic) är vad jag ser framför mig. Om du frågar mig… Gråa toner, vita nyanser, kanske lite smutsrosa textiler.
  Men även nån mörkare kontrast till. Päls och plädar. En vacker, stor spegel i silver. Stora, fina tavlor på sängväggen. Typ. Kanske?…
  Bara en tanke.
  Puss o kram! Judita

  • Catarina Alexandersson
   februari 1, 2013

   Haha, du får vara precis hur frispråkig du vill =D
   Ska försöka visa vad jag menar, men du har helt rätt i det där med grått, vitt och smutsrosa, det är my cup of tea! Tavlor ska upp, pläd ska oxå in. Ska bli kul att visa när det är klart, om jag får till det som jag vill..

   Kram kram

 • H`s enkla vardag
  februari 1, 2013

  Kan nog inte heller se plexiglas i ditt sovrum, som jag förövrigt är jättefint. Skåpet var ju seperfint och gardinerna och taklampan gillade jag också! Håller med Judita lite om vad som skulle passa! Ser dig i lampan när du fotar! Kul!
  Ha en fab fredag! Och det är ju du som bor där och du som till tjyven och sist bestämmer, men lite olika råd blir alla glada för, hoppas jag!
  kram Helena

 • Postadress Torslanda
  februari 3, 2013

  Snyggt med det grå! Vi målade grått här i sovrummet precis innan jag åkte till Indien. Gillar det mycket!

 • Emmy
  januari 15, 2017

  Åh ursäkta för gammal komentar med gardinerna!!!! Drömmen!!! Vart hittade du dessa?? Säljer du dem?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.