Varmt på fötterna -Clarks

lördag, februari 2, 2013 5 0

 

Shopping kan ju vara roligare..

..men nu slipper jag frysa!
Curlingkängan kan ju vara något av det skönaste som finns i skoväg, men snygg det är den inte 😉

 

Mina gamla curlingkängor gav upp till slut, men de var värda att gå i pension för när jag räknade efter så måste jag haft dem i ca 10 år (!).
I förrgår köpte jag ett par nya av märket Clarks, men tro mig, hade jag haft råd så hade jag valt Bally -curlingkängan Rolls Royce.

Har ni några varma favoriter på fötterna, och får de lov att vara mindre snygga bara de är varma och sköna?
Eller är ni som jag var när jag var tonåring, gud att jag klarat mig från kallbrand är ett under! Höll på att frysa ihjäl av modet som innebar högklackat med tunn sula och midjekort jacka mitt i vintern, men snygg var jag (trodde jag ;).


Idag är det lördag =))

J jobbar långpass så jag är själv med barn och hund, tur att vi får besök! Min vän med dotter, jämngammal med Valentin, ska komma och mysa med oss =))


Ha en bra dag, kram
0
5 Comments
 • Linda
  februari 2, 2013

  Som du vet så blev det ett par hunter för mig igår och nu längtar jag tills på måndag när jag får använda dem. 🙂 Där jag köpte stövlarna hade dom också Primeboots och jisses så gärna jag ville ha de svarta med dragkedja i guld. Vågade inte ens prova dom för då hade det väl varit kört.

  Ha en bra dag, sweetheart!
  Kram Linda

  På tal om helt andra saker så måste jag bara säga åt dig att kolla på min favvoserie Vampire Diaries om du inte redan kikar på den. Tror att du skulle gilla den. Tre härliga säsonger har du att kika på och den fjärde går på sexan nu men du måste se den från början. Ett litet tips på kvällsnöje när barnen lagt sig och mannen din är på jobb.

 • Vita huset 28
  februari 2, 2013

  Hej känner allt igen mig i de där, när jag va tonåring skulle de också va snyggt. Inte alls varmt o funktionellt.

  Jo jag har likadana skor, fast kopior. Mina är köpta på ica maxi, surprise va!! 🙂

  Inte lika dyra men ack så varma o goa. Inte vill jag frysa när jag är ute med vovvarna inte.

  Kram Camilla

 • LOPPISLIV
  februari 2, 2013

  Ser både varma och bekväma ut. Snygga dessutom!! Skulle behöva ett par sådana jag också!
  Ha en toppenfin lördag! Kram Paula

 • Johanna
  februari 2, 2013

  Jag säger bara UGGS! The best of the best! Fryser ALDRIG;) (bra kopior från Turkiet;)

  Kramelikram baby!

 • Anonymous
  februari 3, 2013

  åhh vart har du köpt dem??

  Kram!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.