Ny klänning -mint!

onsdag, februari 27, 2013 6 0

 

Ingen sol idag, men ny klänning =)

 

Den kom faktiskt för ett tag sedan, i ett paket från H&M med lite nytt till hela familjen.
Inget lyxigt material precis, syntet för hela slanten men fin ändå. 199:- fick jag ge, billigt och bra. Plus för dragkedjan i nacken, snygg detalj.

Har rensat i garderoben här hemma idag, det gör jag ganska ofta, eller inventerar kan vi kalla det. Har blivit duktig på att vika snyggt, hänga det som bör hängas osv, jag mår bra av ordning och reda 🙂

Idag är det dessvärre inget klänningväder överhuvudtaget, inte för att jag trott att det skulle va det heller (om 2 mån kanske :), men hjälp vad dimmigt vi har det! Ja Therese, jag vet att det har med havet att göra ;D

Nu blir det smoothie med mjölk, banan och frysta jordgubbar till snabbmellis, sen får vi väl gå ut och rasta oss lite 😉


Ha det gott!

C

0
6 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  februari 27, 2013

  Vilken ljuvlig färg på klänningen, så vårig. Här har vi suttit ute i solen idag och första gången myst på altanen. Hoppas vi får fler såna dagar nu. Man behöver allt var sol och energi är

  Kram Teres

 • Prinsessorna på Bellevue
  februari 27, 2013

  Härliga bilder från Universeum, underbar matta och supersnygg klännin och skåpet… Jag dööööör! Såå fint!
  Och Inez sedan då, så sööt i sin jeansoverall!

  Kraam
  Petronella

 • The House Of Maura
  februari 27, 2013

  Ha ha ha;) sant 😛
  Var glad att det är ett tecken på att våren är påväg! Vi får vänta läääänge på att snön ska försvinna här.. 🙁 men men, tur det är så rackarns vackert att se på! Btw, gödig matta du har köpt! Nice:) ungarna är lika söta som vanligt!
  Härligt att kunna shoppa lite smått som ska användas när det blir lite mer väder för soldyrkare som dig! Kram

 • Emma - Från min sida sett
  februari 27, 2013

  Men åh! Fantastiskt fin! Den vill jag ha:)

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  februari 28, 2013

  Läcker 😉
  Skön sommarfärg!
  Blixtlåset är verkligen ett plus..

  Här har det faktiskt nästan varit klänningväder, i alla fall vårjackaväder … Så GÖTT!

  Kram

 • Linda
  februari 28, 2013

  Fin klänning, jag har precis köpt mig en stickad tröja i samma färg. Måste ju vara lite färg när våren och sommaren kommer. 🙂

  Hämtade ut ett paket från H&M igår med lite smått och gott till alla utom Mannen. Ett par ballerina till mig som jag vill använda nu på en gång men det blir nog mina Hunter som får sitta på fötterna i några veckor till.

  Ha det bäst!
  Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.