Det blir definitivt en Kivik till!

måndag, februari 25, 2013 4 0

 

Japp, nu har vi bestämt oss 🙂
Jag & J är överens, det blir en ny soffa i vardagsrummet med, så småningom då. Tanken var ju att klä om den vi har i grått linnetyg, det hade nog blivit rätt så bra och ja, jag hade löst det utan problem (fanns en del tvivel sist jag nämnde det ;). Men faktum är att den ÄR verkligen för stor och klumpig, hur skön den än må vara. Vi har ju ett långsmalt vardagsrum och då passar det ej med en sådan svulstig pjäs.

 

 

Nya mattan har nu flyttat på sig (tog ju gårdagens bild mot det vita golvet där uppe), och det är här i vardagsrummet den ska ligga. Färgerna ser så olika ut i olika ljus. I solsken blir den riktigt pastellig och härlig, och nu på morgonen upplevde jag den lite murrigare, men lika fin. 

 

Tänk om man hade kunnat kapa schäslongen, så mycket luftigare det hade blivit!

 

 

Hur som helst, det blir ny soffa, och det blir en Kivik 3-sits utan armstöd faktiskt, och en fotpall till det som man kan placera lite som man vill. Den blir dessutom VIT hihi, jodå, det ska allt gå 😉 Ska köpa en gäng plädar i fuskpäls eller annat fint, som skydd för Ebbas päls framförallt. Hade det funnits en annan ljus färg, typ natur eller ljust grå så kanske det hade blivit det istället, men nu föll valet på de klädslar man kunde ta av och tvätta (ett absolut krav från vår sida). Vi hade då vit eller mörkt grå (som schäslongerna i allrummet) att välja på, och den grå färgen är för mörk här nere tycker vi.

 

Hade jag fått önska lite extra så blir det ett nytt golv också, helst gråaktigt plankgolv, i hela undervåningen, oh la la så fint! Jag kräks lite på vår alldeles för gula parkett..

Nä nu klänger de på mig mina älskade sketongar, dags att hitta på nåt kul =))


Ha en skön start på nya veckan!

Kram Catta

 

0
4 Comments
 • Linda
  februari 25, 2013

  Det där kommer att bli bra, precis som det brukar bli när du fixar och donar.

  Nu ska jag åka och hämta Nellie för vi ska till ögonläkaren. Håll tummarna för att hon får fortsätta vara utan lapp på kvällarna. Och att synen har blivit bättre. 🙂

  Ha det gött!
  Kram Linda

 • Emma - Från min sida sett
  februari 25, 2013

  Vilken fin matta och vad kul med en ny soffa:) Lea är 4 år, så det är inte så kul med ett benbrott då, men hon är verkligen duktig och hasar sig fram och tar sig upp på stolar själv ändå:)

  Ha en fin dag!

  Kram

 • Bodil Brink Morse
  februari 25, 2013

  Det blir säkert jättefint!
  Mattan är jättefin.
  Ha en fin dag!
  Kram från andra sidan plurret.

 • Sofia Petersen Ristic
  februari 25, 2013

  Åh så roligt med nya mattor och soffor!! Fina färger i mattan där;)

  Kram kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.