Ugglefnatt

lördag, januari 12, 2013 5 0

   

Har varit helt såld på ugglor en längre tid..

 

 

Söta hängen i porslin.

 

Sparbössa i form av en uggla, även den i porslin, allt från Lagerhaus.


Hur mår ni?

 

Hittar ni på något kul denna lördagkväll, eller sitter ni bara i soffan och myser hela kvällen?
För egen del blir det soffan och ”Stjärnorna på Slottet”, älskart!!
Ewa Fröling är min favorit =)) Antagligen för att jag har hittat min överkvinna i svordomar, shit va hon kan den damen!
Jag har inte så ont av det, tycker snarare det är underhållande och väldigt uppfriskande.
Jag själv svär ganska mycket ska ni veta, varför då?
Jo för att det är ett sätt att understryka saker lite extra på, fattar ni?
Inte vackert egentligen, jag vet, och nu när man har barn får man verkligen börja tänka sig för! =/


Lördagskram!

0
5 Comments
 • Postadress Torslanda
  januari 12, 2013

  Såg den söta ugglan på Lagerhouse idag!
  Här hemma har vi tjejkväll! Mys!

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 12, 2013

  Själv så sitter jag med en varm filt och myser med en bok. Maken ska se en film och jag fortsätter nog att läsa ja. Stjärnorna på slottet är kul, men efter makens suck nyss så struntar jag nog i det. Väntar till det blir Robert Gustafssons kväll ja

  Kram Teres

 • Linda
  januari 12, 2013

  Vad jag gör på en lördagskväll? Jo, jag sitter och skrattar skiten ur mig åt din kommentar om nyp i rompen. Du är för jädra rolig och vi måste bara träffas i sommar så att vi kan ha en densomkansägaflestfulaordpåenminut- tävling. 🙂 Jag har liksom tre månader sommarlov så nog kan jag packa lätt och komma över till din sida.

  Vad jag gör mer denna kväll? Letar på webben efter ett par nya solglasögon för nu längtar jag efter våren och sommaren och sen ska jag kolla på trean på den nya serien The new normal som jag bara orkade se hälften av häromdagen. Den verkar vara sååå bra om man gillar serier i stil med Modern Family, vilken jag råkar älska. 🙂

  Ha det så gött!
  Ses imorn. Kram

 • Johanna Stålros
  januari 12, 2013

  Åhh vilka underbara jag ÄLSKAR ugglor;) Kram

 • H`s enkla vardag
  januari 13, 2013

  Väldigt gulligt med ugglor! Kanske blir ersättare till renarna som var så poppis till jul!!
  Kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.