Får bli en sån dag idag..

fredag, januari 11, 2013 10 0

 

..en skrivanerviktigasakerattgöradag.

 

Tråkigt men nödvändigt.
Har ett berg med saker som ska tas tag i..

 

Nytt block & pennor från Lagerhaus.

 

Ett toppenblock, med magnet på baksidan =))


 

Hur är det med er och det här med att ta tag i saker, gör ni det på momangen eller blir det lätt att ni skjuter upp det, så allt kommer på en gång?
Jag brukar vara duktigare, men senaste tröttheten i huvudet har gjort att jag förträngt en del..

Behöver bl.a gå till tandläkaren (har inte varit där sedan innan mina två graviditeter, whoops), ta ett cellprov (bokade av senaste besöket pga flytt). Även allmänt läkarbesök kan behövas och gå igenom en massa småproblem, haha, de kommer tro att jag är hypokondriker ;D

Nä nu blev det to much boring info för er, jag sätter punkt här och önskar er en lovely fredag!!

Kram kram

 

0
10 Comments
 • Njut Av Livets Goda Ting
  januari 11, 2013

  Såna dagar måste man ha… Inte så kuliga ena men med en massa måste göra för att…
  Tack för tipset om kameran, du måste ha övat mycket 🙂 Jag har en gammal kompaktkamera nu och det kvittar hur jag än gör så blir det bara suddigt 🙂
  Ha en mysig fredag och tack igen 🙂
  Kram
  Jessica

 • H`s enkla vardag
  januari 11, 2013

  Jag är expert på att skjuta saker framför mig!
  Men då är det bra att skriva upp, så man kan bocka av det man gjort!
  Ha en härlig fredag!
  kram Helena

 • Lina
  januari 11, 2013

  Är en list-älskare. Då slipper man ha allt i huvudet och kan slappna av. Skönt med lite ordning och reda. Om listorna blir för långa kan det ju dock kännas mest stressande… Försöker göra de saker som är lätta direkt, men om det krävs lite mer planering finns det risk att de blir uppskjutna… Som att katten ska få sin årliga vaccination. De har ju drop in på onsd 17-19 på Torslanda djurklinik. Perfekt tänkte jag i onsdags, slipper ta barnen med mig då sambon kan vara hemma med dem. Men det tyckte tydligen inte katten, som inte dök upp (han är utekatt och är bara inne på kvällen/natten). Jaja, det kommer väl ett nytt tillfälle. 🙂

  Ser att ni har fått en bekväm tid till tandl för Inez. Lilla W (som är född samma dag som din Inez) fick en 07.50-tid till tandl. En dag då storasyster även är hemma. Ska tilläggas att vi just nu är inne i en period då vi sover länge på morgonen och frukost intas kl 9… 🙂 Men inte tandläkardagen med andra ord. 😉

  • Ljuva Magnolia
   januari 12, 2013

   Vi kanske kan byta tid! Din skulle passa oss bättre faktiskt 🙂 Men jisses vilka sovmornar ni får avis avis!!

   Hoppas ni får till en vaccination på pyssen =))
   Kram

 • Linda
  januari 11, 2013

  Jag gör allt på momangen så att jag blir av med skiten, oftast är det ju tråkiga saker som det handlar om, eller mindre roliga kan man ju välja att kalla dem också. 🙂
  Cellprovet tycker jag absolut att du ska boka tid för så fort som möjligt. Sådana viktiga saker får man INTE vänta med. Jag vill ju ha dig som bloggvän resten av livet, det förstår du väl. Så nu ringer du och bokar tid.

  Massor av fredagskramar till dig och de dina.
  Kraaaam, L

 • Mina drömmars hus
  januari 11, 2013

  Jag älskar listor, att stryka eftersom är härligt. Sen att det tillkommer nya saker hela tiden är en annan sak.
  Önskar dig den bästa fredagen, sätt dig ner och njut.
  Kram
  AC

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 11, 2013

  Tack för dina underbara rader hos mig. Det värmer enormt mycket och vi är så lyckligt lottade över vår fantastiska dotter. Allt går inte som planerat här i livet, men det blir bra i slutändan ändå. Jag tror att allt har en mening men vi förstår inte alltid det.
  Jag gjorde nog av med ett kilo tårar när jag skrev inlägget och Tyra fångade en tår och sa:
  – Vatten!

  Kram Teres

 • Postadress Torslanda
  januari 11, 2013

  Jag listar och bockar av. Och jobbar som projektledare.
  Ha en fin fredagskväll!

 • Hemma på Sjuan
  januari 12, 2013

  Jodå jag känner igen mig! Skjuter gärna upp det som inte måste göras omgående…
  Tycker du ska prioritera ett cellprov. Jag fick göra en mindre operation på livmodern i höstas då de upptäckt cellförändringar och då sa de hur viktigt det var med dessa regelbundna undersökningar!
  Ha en fin helg, kram Suss

  • Ljuva Magnolia
   januari 12, 2013

   Oj, du fick mig att vakna lite, yes cellprov bokas måndag morgon, promise!!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.