20000 besökare =))

fredag, oktober 5, 2012 9 0

  

Tack alla ni goa som kikar in hos mig!

  

Så galet glad är jag för det, och det gör ju en motiverad att fortsätta med det man gör här. Även om inte alla inlägg är så där jätte inspirerande, eller jätte intressanta.. 
Ska erkänna att ibland kastar jag bara in en liten bild och en liten text för att visa att jag lever och hoppas på att ni finingar väljer att stanna kvar i väntan på mer kvalitetsinlägg 🙂

 

Blommorna fick jag av vänner som kom på besök igår, härligt med lite färg 🙂

 

Den senaste tiden har jag ju som ni kanske vet haft fasligt mycket att stå i, men för varje dag blir det lite lugnare, även om jag fortfarande har en del grejer som ska bli gjort. På tur står målning av väggar och golv på övervåningen. 
Det är svårt att få tid mellan varven med barnen och annat men jäklar vad kul det är att måla!! Furutakets alla lager gick som en dans och det blev faktiskt väldigt bra, jag är allt lite redig jag 😉En glad liten skit i lånad gåstol =))


Trevlig helg!
C

0
9 Comments
 • sussi
  oktober 5, 2012

  Dom där blommorna är så fina, nu vet inte jag vad dom heter. Ha en underbar fredag kram Sussi

 • Linda
  oktober 5, 2012

  Vad kul att du har så många som kikar in. Känner att jag är en trogen liten skit även om du skriver blaha, blaha inlägg ibland. 😉 Skämt å sido, det gör jag också ibland, för saken är ju den att vi som inte har massor av besökare får ju vårda dom vi har. Så att säga. 🙂

  Ha en bra fredag!
  Kram, kram

 • Hannis
  oktober 5, 2012

  Visst är det kul att måla=))
  Kan tänka mig att tiden rusar fram med allting.

  Ha en riktigt skön helg/Kram Hannis

 • Tess på Tilda och Mamma
  oktober 5, 2012

  Åh det är så fint med blommor, här i norr finns det inget att plocka in eftersom det har börjat bli kallt och regnar nästan hela tiden. Måste nog ta en tur i trädgården och se om jag lyckas hitta någon lite blomma som hänger kvar.Trevlig helg/Theres

 • Emma - Från min sida sett
  oktober 5, 2012

  Klart att vi kikar in hos dig, varje dag:) Ha en fin helg du också!

  Stor Kram

 • Prinsessorna på Bellevue
  oktober 5, 2012

  Attans galet sööt liten skrutta du har!

  Du får så fint hemma hos dig och GRATTIS till 20.000 besökare!

  Kram
  Petronella

 • Camilla/Rufft och Sött
  oktober 5, 2012

  Du är ju hur duktig som helst på att uppdatera bloggen oavsett hur mycket du har omkring dig!
  Så kul att kika runt i ert nya hus, och tänk vad lite färg kan göra!
  Ha en fin helg!
  Kram Camilla

 • hemma hos lilla mej
  oktober 5, 2012

  Bara så söööt är din lilla tös.Du har det så himla fint hemma hos er.GRATTIS till alla besökare.Ha nu en mysig fredag fina du .Kramar Rita ♥

 • Lilla gumman glömsk
  oktober 28, 2012

  Grattis till alla besökare! Känner igen mig i det där, blir ju inte världens bästa inlägg varje dag, men man kämpar på! Tycker i allafall att du har en jättefin och inspirerande blogg och jag borde bli bättre på att kommentera! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.