Köks-ivrig

fredag, augusti 31, 2012 8 0

 

Med risk för att tjöta..

 

..jag måste ju älta kökslängtan lite till 😉
Försöker få mig en känsla genom att möblera kring bordet, så som jag tänkt jag ska ha det sen. Fast nu har jag ju inte kökssofan här, men ändå, är man lite ivrig eller?

Men fatta att vi ska flytta till vårt första egna hem, alltså som vi äger och kan fixa och lite med som vi vill!! Ja jag kan inte fatta det i allafall.
Efter nästan 8 år tillsammans i 4 hyresrätter känns detta verkligen som en dröm som blivit sann.
Sen är ju hyresrätt toppen på många sätt, men det har ju sina begränsningar när det kommer till renovering mm, plus att man får inget för det.

Men nu jäklar ska det fixas! =)

 

 

Jaha, då var det dags att göra sig i ordning för BVC-besök IGEN!!!
Skjut mig typ..
Det var ju idag vi skulle dit med sonen, inte igår, grrrr.
Min hjärna FUNGERAR INTE!!

Kan säga att jag fått sova SMÄRTSAMT lite sen vi kom hem från Sthlm. Inez släpper inte tutten på hela natten typ, snacka om separationsångest. Fick två hyfsade nätter, mån & tis, då hon ”bara” vaknade ca 4-5 ggr på natten, istället för 2 ggr i timman typ. sen blev lillan förkyld och hjälp vilka nätter från HELL jag haft, hon skriker halvt ihjäl sig när hon inte kan andas 🙁

Självklart ska hon fortfarande snutta hela tiden, så hon suger lite, sen måste hon släppa och hyperventilera för att sedan suga igen. 
Jag har sitter, ligger, står, går, nynnar, klappar.. ja ni kanske vet.
Det som är skönt är att veta att man inte är ensam om detta, ALLA försäldrar går ju faktiskt igenom en hel del crapiga nätter under barnaåren, det hör till lixom.

Cred till er och cred till mig =)
Man klarar ju faktiskt även om man NÄSTAN dör på kuppen 😉

Kram kram!!0
8 Comments
 • Vita huset 28
  augusti 31, 2012

  Hej va kul o börja planera för flytt o att möblera i nya huset!
  Verkar ju hur fint som helst.
  Håller med mooohhahhahha för att ni fick större trädgård o mindre att betala för huset!!

  Hoppas de går bra på bvc.

  Kram Camilla

 • Prinsessorna på Bellevue
  augusti 31, 2012

  Jamen, hur drygt är det inte att ta fel på daaag! Kunde de inte släppa in dig ändå… Du skulle tagit till de där trötta mammahundögonen, så kanske de hade förbarmat sig över dig… Hoppas att du kom på det hemma och inte hann gå dit!

  Absolut supercred till dig, för det är såå jobbigt när bebisarna är förkylda och man tycker såå himla synd om dem, när de inte kan andas. Och det är JOBBBIGT när man inte få sova, jag vet, tro mig… Samtidigt så är det lätt att oroa sig, så om de somnar, så måste man nästan ligga och lyssna ifall de andas. Så mycket sömn, det blir det inte…

  Snart, snart är det flytt! Vad KUL!
  Kram
  Petronella

 • FruNeroLindström
  augusti 31, 2012

  Kul att hitta hit, mysig blogg du har. Här måste jag snoka vidare!
  Spännande med flytt till eget.
  Vi köpte hus som vi flyttade till 1/6 och det är underbart. Men helst skulle man ju vilja vara miljonär och
  renovera allt allt allt helst igår.
  Usch för tuttiga nätter. Hade det så de först 3-4 månaderna. Men nu får jag verkligen inte klaga. Stella är lite över 8 månader och sover ofta nästan 10-12 timmar var natt. Så massor av cred till dig!
  Nä, måste kika vidare nu på dina inlägg.
  Ha en riktigt mysig Fredag, Kram Malin

 • hemma hos lilla mej
  augusti 31, 2012

  Härligt att flytta till ett eget hus.Fixa och greja.men kunde dom inte släppt in dej på Bvc.Lycka till idag och ha en riktigt mysig fredag.Kramar Rita ♥

 • Johanna
  augusti 31, 2012

  Ja förkylda små näsor är ingen hit:(:( Kanske dags att ta tag i att sluta amma snart då, för så kan det ju inte hålla på. Till slut måste man ju tänka lite på att få sova själv, innan kroppen en dag inte orkar gå upp på morgonen. Ett litet barn kan ju vara klängigt nån dag efter att det blivit bortlämnat men inte i flera veckor, sånt minne har ju inte en 6 månaders riktigt…

  Det är verkligen suuurt att ta fel dag. Själv har jag glömt flera datum för Sol på BVC, hände typ aldrig med Livio;)

  Japp, snart får du inreda kök, det är kul det:) Själv längtar jag till nästa kök jag skall få göra som jag vill, för jag har redan nya ideer för nästa;)

  Ha en härlig fredag gums!!

  Kramelikram!!

 • Linda
  augusti 31, 2012

  Förstår att du/ni ser fram emot flytten. Det är så kul att fixa iordning.

  Jag hade ett helvete med nummer två som hade kolik i början. Vaken med henne hela nätterna och på dagarna skulle jag vara en glad och snäll mamma mot sonen som bara var ett och ett halvt när tvåan föddes. Inte det lättaste och ibland hade jag bara lust att skita i allt, lämna de små liven i huset, stänga dörren och bara gå min väg. Men det gör man ju inte. Istället gråter man en skvätt bara för att man är så jävla trött och sen tar man nya tag. Helt enkelt för att man måste. Men det blir ju bättre som tur är. 🙂

  Kram, kram

 • Mina drömmars hus
  augusti 31, 2012

  Vad mysigt med eget.
  Önskar dig en toppenfredag.
  Kram
  AC

 • Industri house
  september 1, 2012

  Först och främst, va snyggt ni har det!! Så fint med blandningen utav stolarna. Jag kan förstå att ni längtar efter erat alldeles egna nu, där man får göra precis som man själv vill ha det :)Ha en härlig lördag!kramkram jessica.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.