Dags för hundpromenad &..

torsdag, augusti 23, 2012 9 0

 

..gå och drömma om mitt ”nya” kök =)

Det är så nära så nära så nu till flytten!!
6:e får vi ju nycklarna, och jag LÄNGTAR mer och mer för varje dag =)

Satt i köket i morse och tänkte på hur SKÖNT det ska bli med ett nytt (ja för oss alltså) kök, med lite mer space, med betoning på lite. Ja, för mycket större är det faktiskt inte, men man får vara glad för det lilla.
Köket i lilla radhuset är såpass fräscht att vi ej behöver göra något märkvärdigt med det, ska bara byta kakel, och bygga igen en ful ”glugg” mot vardagsrummet 😉

Luckorna i köket är IKEA´s ”Lidingö” så de är faktiskt rätt fina, även om jag kanske inte hade valt dem själv. Viktigast för mig är att det är VITT, och det är det 🙂


Ok, selen är på och det är dags för vovveprommis i lerig skog med liten knatte!


 

En liten inspirationsbild..

Bild ??

Härligt vitt kök i äldre stil med fina inslag av pastell, I like!

Kram!

0
9 Comments
 • Prinsessorna på Bellevue
  augusti 23, 2012

  Sööt som socker är hon, lilla Inez med tjusig mamma i släptåg…
  Köket var underbart! Förstår att du toklängtar att fixa med ditt eget nu!

  Kram
  Petronella

 • ETT RÖTT MONOGRAM
  augusti 23, 2012

  Så roligt och flytta. Idag ska vi och titta på ett
  hus där jag vill bo, vi får se vad maken säger.
  Så fina ni är, redo för promenad.
  Kramar
  AnnaMaria

 • Emma - Från min sida sett
  augusti 23, 2012

  Åh så fina ni är & vad härligt med en promenad & ett nytt radhus:)

  Här regnar det tyvärr, men jag & Eliah ska nog ta oss en promenad till IKEA ändå:)

  Kram

 • Johanna
  augusti 23, 2012

  Du är ju så snygg, hur lyckas du!!??:) Förstår att du längtar till flytten!!

  När jag ser Inez i bärselen kommer jag att tänka på min lilla tjej som jag ju var på BVC med i måndags, gissa vad hon väger?:) 15 kg!!! Hihihi, Livio vägde 15,2 kg;)

  Ha en trevlig doggywalk:)

  Kramelikram

  • Ljuva Magnolia
   augusti 23, 2012

   Du e la go, tack sötis 🙂
   Hur jag lyckas? Såg du inte sminket jag handlat? 😉

   15 kg alltså, inte att tänka på sele då va 😉
   Inez vägde 8.2 på sin 6 mån-kontroll, Valentin vägde 10 vid samma ålder 🙂
   Nu väger han runt 16

   Ha en go kväll hjärtat, puss

 • Madame Edith
  augusti 23, 2012

  Vilken fin köksinspirationsbild du hittat.

  Lidingöluckan är ju jättefin!! Och visst är det snyggt med vita luckor 🙂

  Kram/M

 • Linda
  augusti 23, 2012

  Vad kul med köksplaner. Vi flyttade vårt kök 2009 från ett rum till ett annat. Från att ha haft ett kök på 11 kvm där vi knappt fick plats med matbord fick vi ett kök på 24 kvm. Det blev som ett nytt hus. Och det var jättespännande att se hur det såg ut när skåp och allt kom på plats eftersom jag bara hade suttit med ett programm när jag ritade det. Läskigt men kul och bra blev det. 🙂

  Kram, kram

 • Villa Björkenäs Backen
  augusti 23, 2012

  Hej !

  Vilken härlig inspirations bild.
  Visst ör Lidingös luckor fina !

  Ha en fin torsdag !

  Kram

 • sofia
  augusti 24, 2012

  Denna bild får mig att tänka på Köpenhamn, gud vad jag vill åka dit just nu!! Tänkte även på det här med att du flyttar till hus snart… När vi köpte hus och barnen var 2 och 5 och 9 år så reste min man en hel del. Som tur var så hade vi ett stort badrum där jag blåste upp en pool som de fick bada i. De kunde hålla på i timmar och medans deras små fingrar blev alldeles skrynkliga satt jag och läste trevliga tidningar bredvid:) Så spenderade jag många timmar på helgerna. Med detta sagt så hoppas jag att ni får ett stort badrum:)

  Kram på dig och hoppas du får lite sömn denna helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.