Turkosa influenser

måndag, juli 16, 2012 6 0

 

..är något jag ofta kommer tillbaka till i inredningstankarna.
Hoppas ni blir lika inspirerade som jag..

Bild: Vi i Villa

Bild: Interiörguiden
Bild: Vakre Hjem
Bild: Interiörguiden

Bilder: Butik Lanthandeln & Shoppinggatan
Bilder: Jollyroom & BlacknWhite.dk
Bild: WebbenNä hörni, idag har jag värsta shoppingsuget, måste vara vädret!
Synd bara att plånboken inte är lika sugen..
..får jag väl drömma lite istället då 🙂
Måndagskram på er!

  

0
6 Comments
 • SofiaPR
  juli 16, 2012

  Härligt! Ny adress nu:) http://www.sofiahedvigpr.blogspot.se

 • Room of karma
  juli 16, 2012

  Det är ju bara så snyggt och isigt med Turkost! Gillar också det i inredning. Jag är mycket för svart/vitt men gillar färg i ass för hemmet, så som ljusstakar, skålar mm. Fin inspiration du bjuder på!

  kram CC

 • Mina drömmars hus
  juli 17, 2012

  Härlig inspiration. Turkost är bara så fint!!
  kram
  AC

 • Johanna
  juli 17, 2012

  Just turkost funderar jag på till barnens rum nu när vi skall göra om lite där så de passar de båda:) Vet inte helt vilken nyans ännu bara:)

  Pusselipuss!

 • Kavallinskan
  juli 17, 2012

  Himla snyggt alltihop! Älskar turkost!
  kram

 • Industri house
  juli 17, 2012

  Så mycket fina saker du visar 🙂 Håller helt med dig om att turkost är en helt ljuvlig färg. Men här hemma håller håller jag mig tyvärr ganska så diskret med färger..har försökt många gånger att ta in lite färg, men jag trivs aldrig riktigt med det härhemma. Men vackert är det med all färg.Och kanske ändrar man sig :)Du frågade om min golvlampa, den är mörkgrå och köpt på ikea, jag gillar den jättemycket!! Ha det gott!kram jessica.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.