fredag, juli 13, 2012 1 0

 

Mokkasin
Helt klart snyggaste webbutiken!
Bara så mycket underbara saker, inte minst till de små 🙂
Här är lite grejer jag spanat in, vill så gärna ha dessa underbara husklossar, tyvärr var de slut när jag skulle beställa så jag hoppas verkligen de kommer in igen.

Lilla kaninlampan, så väldans söt.

Fina pom poms och fina posters att sätta på väggarna..

Annorlunda Babushkor, I like!

 

Ska man hitta på idag då?
Vädret är ju inte att lita på, så nån playa blir det väl inte direkt.

Hoppas ni får en fin dag 🙂

Kram Catta

0
1 Comment
  • Industri house
    juli 13, 2012

    Hej! Vad roligt att du skrev några rader till mig så att jag hittade hit till din fina blogg 🙂 Va roligt att höra att du också kommer från öarna 🙂 Själv är jag född på öckerö, och bor kvar där nu också. Och du jag håller helt med dig, mokkasin är en helt ljuvlig butik, den lilla söta kaninlampan har vi här hemma med. Ha en trevlig helg!kram jessica.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.