fredag, januari 14, 2011 3 0
H&M home
Tacka vet jag nätshopping, emellanåt åtminstone. Tack vare vårat ”härliga” väder har jag icke orkat ta mig så mycket utanför dörren det senaste, förutom promenader med hunden. Då är det kul att man kan klicka hem en massa fint på datorn, denna gång blev det lite smått och gott från H&M.
Kökshandduk och tvättpåse (STOR).
Gästhanddukar, duschmatta och tygkorg (till hårband och småplock kanske?)

Köpte en topp till mig själv och ett par gardiner med, men det får jag visa en annan dag.
Nu måste jag göra mig iordning för promenad med vovve och son, undra hur kämpigt det ska bli idag.. =P
Kramen
0
3 Comments
 • Härligt hemma
  januari 14, 2011

  Jättefina grejer, måste kolla lite närmare på deras inredningssortiment, vet att de har en del fina kuddar!! Hoppas du får en skön helg!!
  Kramar Madeleine

 • Vardagskärlek
  januari 15, 2011

  Hej tjejen:) Jag har också beställt lite saker från H&M Home, 2 st kuddar och en löpare:) Riktigt fina saker har dem och till ett bra pris!

  Den tvättpåsen du har köpt är cool tycker jag och den lilla ”korgen” är jättefin!

  Kramis Johanna

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 15, 2011

  Oj, så du behöver gå upp i vikt. Men om du gär erfterrätten och äter kolhydrater blir det ju en sån. Då ökar man ju i vikt och ännu bättre, byt ut chokladen mot vanlig Marabou som innehåller mer socker

  Kram Teres

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.