tisdag, januari 18, 2011 7 0
Tema Fabriken: Mattor
Kelim
Jag är verkligen överförtjust i Kelimmattor, dock äger jag ingen själv, ännu..
För några år sen var det bara rosenkelim från Moldavien jag hade ögon för, men nu gillar jag de flesta varianter. En perfekt färgklick i ett för övrigt ganska vitt hem tycker jag.
Bild: Hus och hem

Bild: Patric Johanssson

Bild: Patric Johansson

 

Bild: Åhlens
I vårt hem finns ej många mattor, sen har vi ju inte så stort heller..
Endast två vita mattor trampas det på hos oss, den ena från Åhlens och den andra från Ikea.

Idag mår jag inget vidare, tur att min sambo är ledig och kan ta hand om barn och hund för jag tror jag fått nån vajsing på balanssinnet. Vaknade och kunde inte stiga upp, karusellyrsel som hette duga kan man säga. Vet inte om ni fått känna på det nån gång, men det är hemskt kan jag säga, helt oförklarligt. Nu mår jag lite bättre men det snurrar fortfarande till ibland.
Hoppas ni mår bättre =) !
Fabriken kan ni kika på fler mattor.
Kram kram

 

0
7 Comments
 • Carina
  januari 18, 2011

  Vackert!
  Ha en underbar tisdag.
  Kramen.

 • Vardagskärlek
  januari 18, 2011

  Fina bilder som vanligt:)

  Det som snurrar kallas sömnbrist och utmattning;) Hade aldrig haft något sånt innan jag fick lille prutten, men efter han kom till världen har det snurrat ibland!!;)

  Ta hand om dig och försök dig på en promenad i solen:) (ensam)

  Pusselipuss!!!

 • enannanhelena
  januari 18, 2011

  Jag käner väl igen den översta bilden, ur ett av mina favoritreportage! Just den tidningen kikade jag i, så nyss som för ett par timmar sedan! Kul sammanträffande att träffa på den inne hos dig också.
  mvh helena

 • elinAnita (eddaskreativiteter )
  januari 19, 2011

  Heisann..
  tusen takk for kos kommentar…ja jeg har to slike tepper som jeg har hatt i 10-15 år og de tar jeg frem innimellom…synes og de passer flott inn i den hvite stilen…de luner veldig:)
  Flott blogg du har..
  ha en fin fin dag
  klemklem

 • johanna
  januari 19, 2011

  Hej
  Underbara mattor du visar!!!!! Visst är lampan fin!! Jag vet att bettys i borås säljer Bloomingville (trendkompaniet) saker ,de kanske har lampan….kraaaam

 • Vintage House
  januari 19, 2011

  Hej
  så härliga mattor du visar idag.
  Hoppas du känner dig bättre
  kram
  sandra

 • ETT RÖTT MONOGRAM
  januari 20, 2011

  Sån yrsel har jag haft, kallades förr för kristallsjukan. Det är kristaller i örat som hamnat fel! Man vaknar och när man vrider på huvudet snurrar hela världen. Riktigt otäckt men helt ofarligt. Jag fick några rörelser jag skulle göra, ganska burdusa, för och få kristallerna i läge. Gillar dina mattor, vita är alltid fint.
  Kramar
  AnnaMaria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.