fredag, januari 21, 2011 4 0
Vårkänslor & stake i köket =)
Jo men visst kan man ändå ana att det kommer en vår i år med, även om det säkert dröjer ett tag till. Det känns liksom i luften på nåt sätt, härligt! Jag har iallafall börjat få lite vårkänslor, ett litet konstigt pirr i magen, och ett bättre humör (brukar vara lite sur av mig annars 😉 hi hi)
Var på stan en sväng med en vän och fick med mig en skön stake (fniss) i svart gjutjärn hem, Åhlens 169:-!
En bunt tulpaner är ju aldrig fel =)
Synd bara att de inte håller sådär jätte länge..

Ser nu att det är väldigt grått i mitt kök, kanske för mycket, hm. Får se hur jag gör med den saken, har ju tänkt mig ett något större bord, gärna av klaff- eller slagbords modell. En liten gullig kökssoffa för ca 2-3 pers hade ju inte heller varit fel, någon som har en till salu? =)
Fredagskramar på er, nu blir det mysmys!
0
4 Comments
 • Vardagskärlek
  januari 21, 2011

  Jättefin är staken (fniss) och den passade ju jättebra i köket! Tycker inte att ditt kök är för grått;)

  ha det så trevligt ikväll…

  Kram J

 • fröken knopp
  januari 21, 2011

  Underbar stake o vårblommor är aldrig fel…
  För visst kommer det en vår, säger som du, det känns i luften..:)

  Varmaste Kramarna Elin

 • Vita rosor och förgätmigej
  januari 22, 2011

  Du har ju helt underbart vackert i ert kök! Jag är helt såld på ditt fönster man skymtar i bakgrunden. Precis sådana fönster skulle jag vilja ha mellan kök och vardagsrum hemma hos mig!

  Kram/ Anna

 • Home No.1
  januari 23, 2011

  Hej, jättefint i köket med nya staken 🙂
  Kram annica.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.