måndag, januari 24, 2011 2 0
Sänglampor!
Jag är ute efter sänglampor, och jag kan erkänna att jag är helt schizofren i vad jag vill ha =P
För en hel del år sedan såg jag ett sovrum med små kristallkronor som sänglampor och blev helt frälst! Just den bilden har jag aldrig hittat igen, men jag hittade ett par andra.
Bild: Från nätet
Tycker verkligen att det är sååå vackert!

Bild: Från nätet
Sen kommer ju då den industriella stilen in, den är jag ju oxå heeelt såld på, så vad väljer man??
Bilder: Bloomingville, Christian Dell

Ett par klassiska Jielde är ju en dröm, men oj vad många pengar det hade blitt..
Bilder: Jielde
Bild: In my House
Den vita saxlampan från Bloomingville har jag frågat om en butik kan beställa hem åt mig, det får jag reda på imorgon, i så fall kommer jag nog köpa en sådan. Kanske inte blir som sänglampa då den är i största laget, men som läslampa ovanför en fåtölj är ju inte fel.
Tips om andra lampor är ju förstås välkommet =)
Nu ska jag ge min son lite gröt, för han är Mr Gnäll just nu och står och drar i mig.
Önskar er alla en fin start på nya veckan =)
0
2 Comments
 • Lantliv i Norregård
  januari 24, 2011

  Härlig inspiration!!
  Vi har samma sänglampor som vi köpte när vi flyttade ihop för 20 år sedan!!!!!! Kanske dags att byta;o)

  Kram Malin

 • Marie
  januari 24, 2011

  Skrattar när jag ser Malins kommentar här ovanför, hihi. Vi har också samma sänglampor som vi haft sen vi flyttade ihop för typ 15 år sedan. Är urless på dem, men har fortfarande inte hittat några andra som känns helt rätt!!!

  Trevlig kväll!
  Kram Marie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.