söndag, januari 30, 2011 1 0
Söndagsbilder
Den 3:e februari släpps kollektionen som H&M gjort tillsammans med Elin Kling.
Jag är jätte nyfiken då jag tycker detta är en tjej med stil, däremot är jag osäker på om det kommer vara något för min nuvarande garderob. Nu när jag har barn, dessutom ett väldigt klängigt sådant, hör det inte till vardagen att jag ”klär upp” mig. Kan ju tänka mig att det är mer ”finkläder” än vardagsaktigt, men vem vet, ska absolut ta mig en titt åtminstone.
Ett stort plus för att 10% av försäljningspriset skänks till UNICEF.
Underbar långklänning, älskar de långa ärmarna! Skorna fattar jag däremot inte, är inte redo för dessa spetsiga saker än på ett tag, blev ju så uttjatat för en massa år sedan.
Affärskvinnor, se hit! Snyggelisnygg kostym!

Här ser ut att vara nåt som skulle kunna falla mig i smaken, en skinnjacka, lite sådär nochig och snygg.

Skön söndag på er!
Ps. På Fabriken kan ni titta på fler söndagsbilder.
0
1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.