måndag, september 13, 2010 3 0
Vilken helg!
Oj vilken aktiv helg jag har haft, hann inte ens blogga igår, fullt upp!
Jo vi var ju på bröllop i lördags, det var fantastiskt fint och jag hade rätt kul faktiskt även om det var svårt att slappna av. Det var ju första gången jag var ifrån min lille V.
Igår var jag på den årliga stora skogspromenaden hos morfar, vi går i timmar i hans skog och mark och han berättar en massa historia kring det hela. Tog mängder av bilder men med en av mammas kameror för jag glömde min, så tyvärr kan jag inte lägga ut några förrän hon skickat mig dem.
Så länge bjuder jag på lite bilder ifrån min inspirationsmapp =)
Bilder: Vintage-kompagniet
Skön måndag på er!
0
3 Comments
 • Karin Lindström
  september 13, 2010

  Hej Catarina!

  Idag fick jag äntligen till en titt hos dig! Tack för alla dina rara hälsningar, jag blir verkligen glad.

  Så söt din lilla pojke är, 6 månader, vilken härlig ålder. Min minsta har redan bivit 3 1/2, jösses vad tiden går. Idag är vi hemma för han har haft feber i helgen men är på bättringsvägen. Just nu tittar han på bollibompa så då passade jag på att smita till datorn ; )

  Vilket trevligt hem ni har, verkligen ombonat. Jag har kikat runt och inspirerats en lång stund nu. Så smart det var med tv bänken, det är toppen med bloggarna och alla tips man får!

  Tack för din länkning, jag länkar genast tillbaka till dig också!

  Ha nu en riktigt bra vecka så hoppas jag vi ses snart igen!

  Karin

 • ETT RÖTT MONOGRAM
  september 13, 2010

  Jättefina bilder, har sett att såna käglor är högsta mode inom inredning. Skulle gärna ha en par slitna såna. Låter väldigt mysigt och kul och gå i skogen med morfar, så roligt att han berättar saker för dig. Och jo då jag har invigt mina primeboots, jättesköna. Hade dom igår när jag var på en hästgård, passade på och fota då också. Måste visa dom innan dom blir smutsiga..fniss.
  Ha en fin kväll
  Kramar
  AnnaMaria

 • Vita huset 28
  september 13, 2010

  Hej vilka härliga bilder du bjuder på, superfina saker.

  Va bra att det funkade med barnvakten i helgen och att ni hade trevligt på bröllopet!

  Har du sett att du fått en award av mig?
  Om inte så gå in på min sida o kolla 🙂

  Kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.