lördag, september 18, 2010 2 0
Babyskor.
Har äntligen hittat skor till Valentin! Det var en kompis som tipsade om att H&M hade fått in igen (sist jag var där var allt slut).
Det blev dessa söta ”ugg”kopiorna..
..och dessa superfina bruna kängorna som han kan ha när han är lite större, lika bra att passa på när man hittar sånt man gillar och dessutom till ett himla bra pris =)
Återigen, I love H&M!

 

Mannen jobbar idag så svärmor ska faktiskt komma och hälsa på, och hjälpa mig lite, skönt! Det är lite busväder ute så det är skönt att slippa konka med den lille när jag ska ut med Ebba, då kan hon och jag springa och härja i skogen som bara den. Om hon vill då, väldigt ovanligt att hon vill gå ut dagar som denna, hon skulle kunna hålla sig hela dan för att slippa regnet =P
Ha en underbar helg !

 

0
2 Comments
 • Vita huset 28
  september 18, 2010

  Hej ja visst är H&M bara bäst!!
  Verkligen söta skor, ska nog ta mig en sväng jag också o kolla om de finns några kvar.

  Haha känner igen mig med en hund som inte vill ut i regn. Eller blåst, eller kyla hihi. våran är en riktig slöis, gillar o ligga framför kaminen på vintern. Där hittar man henne alltid.
  Just nu är hon skendräktig= rätt billig!!

  Sitter o gnäller på nätterna, bäddar på mina mattor så de har jag tagit bort, o gömmer sig under sängen i gästrummet, så där har jag kompostgaller ligger nu. Hon är rädd för det nämligen. Men men de är bara o ta bort allt o rida ut stormen, snart är hon sig själv igen.

  Ha en toppen helg
  Kram Camilla

 • Härligt hemma
  september 18, 2010

  Ja visst är dom bra på H&M ville köpa dessa underbara billiga uggdojor till min 6-åriga dotter men hon ville inte ha dem, den envisa lilla människan. Det är så skönt när man kan bestämma helt själv vad barnen ska ha på sig och det går ju oftasta bara till en viss ålder:/ Men jag tror min lille kotte ska få ett par :))
  Kramar Madeleine

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.