Första inlägget

lördag, maj 8, 2010 0 0

Hej!

Jag heter Catarina, är 28 år och bor i Jakobsdal/Örgryte i Göteborg. Där bor jag i en 2,5 med sambo, vovve och bebis. Jag har nyligen blivit mamma och tänkte att jag skulle försöka ge mig på att blogga, nu när man är hemma så mycket.

Det här är ju alltså helt nytt för mig och känner att jag inte har en aning om hur det här kommer bli eller om någon ens kommer vara intresserad av att läsa vad jag har att skriva.

Vad jag kommer att skriva om här är mina intressen, och som så många andra bloggar så handlar det mycket om inredning. Det är den lantliga stilen jag tycker om, framför allt den franska lantstilen älskar jag, men också all annan lantlig inredning med mycket vitt.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.